Mascaror: Topp 5

Camilla 20:34 13 Jul 2011

 

Jag läser att älskade Margret inte är nöjd med sin mascara, samma som jag använder just nu och gillar (Loréal Lash Architect 4D). Så kan vi ju inte ha det. Det är inte den bästa mascaran jag har testat eftersom den ibland "fäller", men samtidigt förlänger och förtjockar den verkligen fransarna. (Ju mer fibrer i en mascara, ju större risk att den fäller. Fibrerna är det som "bygger upp" och förtjockar samt förlänger i mascarorna, och finns oftast mycket av i volymmascaror.)

Vilken mascara man gillar beror mycket på vilket behov man har. Jag tänkte därför tipsa om mina favoritmascaror och varför de är bra: 

Dior "Diorshow" förlänger och lyfter fransarna. Kan dock vara svår att komma åt med eftersom borsten är tjock.

Lancôme "Définicils" är en av världens mest poplära mascaror och förlänger och separerar som ingen annan mascara jag känner till, utan att tillföra mycket fibrer, och sitter därför som berget. Den ger en klassiskt elegant look på fransarna.

Maybelline "Lash Stiletto" är ett mycket bra budgetalternativ, då den förlänger, separerar samt gör fransarna tjockare. Borsten får med precis varje frans.


Imju "Fiberwig" förlänger genom fibrer, vilket gör att man kan få i princip vilken effekt som helst, och man kan bygga på fransarna tills de bli obehagligt långa. Perfekt festmascara.

Kanebo "38℃" är perfekt om man reda har fina fransar och vill ge dem det där extra. Den böjer, förlänger och går att tvätta bort med vatten som är cirka 38 grader. En klassiker som ger en naturlig effekt.

Håller ni med? Eller har ni någon egen favorit jag borde testa?

Fler blogginlägg från Camilla

09
aug
NEWS!
07
aug
SEQUINS
06
aug
SATURDAY
06
aug
SUMMER BEAUTY
05
aug
Högtryck
04
aug
Sardinien del 2
04
aug
Onsdag
03
aug
Sardinien del 1
03
aug
Många bäckar små
02
aug
Barcelona
01
aug
20110731
31
jul
Skymning
31
jul
Barcelona 110730
29
jul
Green & Blue
28
jul
Tot bé