naglar, skor, divers

Sonar-bloggen 20:57 10 Jun 2012

Hallå ja.

Har haft packnings-skype-session med Agnes-Klo. Jag får inte kalla henne för Agge längre. Det smärtar mig något enormt och jag är tyvärr inte helt övertygad om att jag " ALDRIG MER!!" kommer att ta det ordet i min mun.... Agge... Hon visade kläder i cam, jag sa hmm, funderade, sa ja, ok, nej, det behövs inte. Ja ni förstår jag är hennes god man och måste således vara hennes extra hjärna när det gäller viktiga papper, räkningar, packning och sånt. Hon har med sig 5 (fem) (5!!!) par skor....  jag ba :D *lånar* Stoppar ner mina 39-40:or i hennes nätta 38:a .. Alltså vem har ens 37-38? Små klövar. Nej nu.

Sen kom  även hennes andre  packningsassistent Jiasi förbi. Även känd som Jasses brassekasse aka en man som lagar Extremt God Mat. Ja han är singel! Hans nummer har ni här, fatta en pennstump -  08 - 702 00 90.

Agnes-lo hade panne och packade och tvättade idag ( ASSÅÅÅÅ ....) och jag satt och gjorde inspelningsplaner, nej, jag menar skrev upp telefonnummer och adresser och gjorde min projektledarjobb.  Fast här ser det mest ut som att jag ska kräkas av flabb. AJA: Nu plattar jag håret (tar väl runt 2-3 veckor bara det ) och har målat naglarna extremt snyggt. Jag kan visa:

Igår blekte jag håret och jag har serri förti kilo packning. Ska packa om nu igen. Men vi ses.

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen