Thorsten Flinck skymtad på McDonalds

Vid lunchtid på måndagen såg vi teatergeniet Thorsten Flinck på den populära restaurangen McDonalds Slussen. För den som vill provsitta Thorstens plats i framtiden kan vi meddela att han satt vid bordet mitt emot ketchupen.

0 Kommentera

Avlyssnat

Häromdagen såg vi en omtalad metoo-man sitta på en av pizzeriorna på Hornsgatan och moffa i sig en calzone. Han åt som ett djur. Om han behandlade tjejerna som han behandlade den där inbakade pizzan så borde han verkligen låsas in.

Det har kommit till vår kännedom att Paow har blivit portad från Berns för att hon deltog i Sverigedemokraternas valvaka. Bra, tycker vi. Inga rasister i våra cocktailbarer.

I natt hölls en av de minst hemliga hemliga spelningarna i Stockholm på senare tid. På Gröna Lunds scen berättade Markus Krunegård nämligen ungefär fem gånger att festen skulle fortsätta på Brillo efter konserten. På efterfesten syntes exakt de kändisarna man hade förväntat sig. Fredrik Wikingsson såg nöjdast ut av alla under den stökiga spelningen på den italienska tavernan. Folk dansade på borden och stämningen var på topp. Alla som inte var där missade verkligen något.

Tyvärr måste vi berätta att det blev jidder i dörren när vår webbredaktör skulle in. Vakten ville inte släppa in honom med blåa Adidas-byxor på sig. Vi skriver tyvärr därför att Brillo ska föreställa en trendkänslig restaurang. Då bör man också få komma in om man bär moderiktiga kläder. Vår webbredaktör lyckades prata sig in ändå. Det gör han alltid. Men tänk om det här hade drabbat en lika snyggt klädd person som var sämre på att prata för sig? Vi vill knappt låta tankarna vandra i de banorna. Skärpning Brillo.

På Twitter uppger Marget Atladottir att Joe & The Juice har bytt ut sin juicemeny. "GROV CHOCK!!!!!kr de har bytt ut menyn på Joe and the juice?!!!", skriver hon. Vilka juicer som försvunnit och tillkommit vet vi inte i skrivande stund.