Stefano Catenacci gör Caos på Marbella

Den skandalomsusade tidigare chefskocken från Operakällaren har flyttat till Marbella och öppnar den 22 juni en ny krog. Det minst sagt träffsäkra namnet på densamma är Caos.

0 Kommentera

Avlyssnat

Tidigare i veckan slog det slint i skallen på ledarskribenten Per Gudmundson under ett krogbesök. Han satt enligt egen utsago och "surnade till över några öl" på Tennstopet när han plötsligt fick för sig att gå till attack mot Irena Pozar på Twitter. "En tråkig sak med samtiden är att opinionstexterna på bara två decennier förlorat 20 till 50 iq-punkter. Jag är inte säker på att det har med invandringen att göra, men klivet från Stig Strömholm till Irena Pozar kan ändå diskuteras", skrev Per Gudmundson.

Nöjesguiden har kommit över kvittot från Per Gudmundsons utekväll. Vad han drack? Fyra öl av märket Pripps Blå. Fyra Pripps! Det var allt som krävdes för att locka fram rasbiologen i Per Gudmundson.

Den skandalomsusade tidigare chefskocken från Operakällaren har flyttat till Marbella och öppnar den 22 juni en ny krog. Det minst sagt träffsäkra namnet på densamma är Caos.

Håller ni i er? Enligt en mycket känd rapduo, som själva inte var inblandade i bråket, ska den tändande gnistan till handgemänget efter P3 Guld ha rört sig om en förolämpning deluxe. Den ena parten anklagade nämligen den andra för att "se ut som en jävla Sverigedemokrat". Med detta i åtanke är det plötsligt väldigt mycket mindre förvånande att handskarna kastades.

Interiören på Wollmars har förändrats. Sedan i tisdags hänger nämligen ett lejon på väggen utanför toaletterna. En tavla med lejonmotiv, alltså. Inte ett faktiskt lejon. Tavlan är en hyllning till Zlatan och hans comeback i svenska landslaget. "Kungen är tillbaka" hälsar Wollmars ägare Ersin Pulat.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!