Post Malone äter på TGI Fridays

Ni vet när man går förbi TGI Fridays på väg ner i T-banan Östermalmstorg och undrar vem i hela friden som äter där? Nu vet vi.

Post Malone äter där, åtminstone när han är i Sverige för att spela i Globen. Det påminner lite om när Kanye West åt en medhavd burgare på Escalier, fast tvärtom.

0 Kommentera

Avlyssnat

Idag mottog redaktionen ett nyhetsbrev från sajten Allt om Stockholm. Det låter inte som något konstigt i sig, men noterbart just denna gång var att AOS-redaktionen tycks ha övergett ordet "Helgpepp" som präglat ämnesraden de senaste åren. Hoppas allt är bra med dem. 

För några månader sedan slutade Bröd & Salt med bacon i caesarsalladen. De ersatte grisköttet med krutonger, vilket var ett märkligt beslut eftersom det inte finns någon som tycker att det är gott med krutonger. Dessutom äter man caesarsallad för att man vill åt kombinationen av kyckling och bacon. Tar man bort någon av de två ingredienserna försvinner hela syftet med att äta caesarsallad.

Därför tänkte vi att det var en tillfällig lösning. Baconet kanske var slut just den dagen, eller så. Men nej. Bröd & Salt har fortsatt servera caesarsallad utan bacon. Därför har vi slutat gå till Bröd & Salt. Fram till igår, när vi kikade in för att se om baconet var tillbaka i caesarsalladen. Det var det inte. Vår bojkott fortsätter.

Tidningen Arbetets kulturredaktör har skaffat ny frisyr. Det är kort på sidorna och lite längre ovanpå som gäller för den tidigare Galagoredaktören.

Den prisbelönta bartendern Johan Evers öppnar en ny bar i Stockholm inom kort. Baren kommer att heta Gemma, och öppningsdatum är satt till maj 2019.