Niklas Strömstedt är trött på Daniel Nyhlén

Popsångaren har fått nog av Stoppa Pressarnas hittepånyheter om Jenny Strömstedt. Sajten, för vilken den gamla skvallerreportern Daniel Nyhlén är publisher, har matat ut 31 artiklar om Jenny Strömstedt sedan den 25 augusti. Niklas Strömstedt erbjuder sig nu i ett instagraminlägg att betala de 2000 kronorna som krävs för att sajten ska kunna registrera ett utgivningsbevis och därefter förhålla sig till de pressetiska reglerna.

Avlyssnat

I morgonrusningen på fredagen fick vi syn på popsångaren Andreas Johnson iklädd ett par shorts som slutade vid smalbenets mitt. Den sportiga orangea jackan han bar indikerade i och för sig att han var på väg att ägna sig åt någon form av idrott, men stilpoliserna på Nöjesguiden vill ändå leta meddela att det inte finns några ursäkter för att bära den typen av byxor.

Under den gångna helgen bevittnade vi hur en av Sveriges största kvinnliga influencers gav en annan kvinna en rejäl lavett i kön till baren på en nattklubb i Stockholm. Så mycket för social distansiering.

Enligt honom själv springer Lorentz ett hundrameterslopp väldigt fort. Extremt fort faktiskt. I en intervju med Värvet hävdar artisten att hans cirkatid ligger på 8,30. Detta att jämföras med Usain Bolts världsrekordtid på 9,58 från VM i Berlin 2009.

Under dagens presskonferens med anledning av coronaviruset förkunnade Socialminister Lena Hallengren att endast bordsservering kommer att vara tillåten på restauranger, caféer, nattklubbar och barer. Beslutet träder i kraft under lillördagen den 25 mars. 
– Vi förbjuder inte barer att verka, vi förbjuder att man står i baren, säger Johan Carlson på Folkhälsomyndigheten om beslutet.