Jonatan Unge skymtad på Wollmars

Efter att ha sett Penny Parnevik på Wollmars för ett par veckor sedan började vi spekulera i vilken sorts högdjur som skulle dyka upp på vårt favoritvattenhål härnäst. Vi föreslog att den parisiska influencern Betty Autier kanske stod näst på tur. Hittills har hon lyst med sin frånvaro. Däremot lyste ingen mindre än Jonatan Unge med sin närvaro på måndagkvällen. Välkommen Jonatan.

0 Kommentera

Avlyssnat

Storstad har tillsammans med bakfickan Olssons skor fått indraget serveringstillstånd, och får således sedan en tid tillbaka inte servera alkohol. Detta skriver tidningen Mitti. I koncernen ingår bland annat även Le Rouge och Ljunggren som även dessa för tillfället inte får servera alkohol. 

Vi såg psykiatrikern Anders Hansen utanför Lilys Burger på Södermalm i Stockholm i väntan på att det skulle öppna. 

Det ryktas om att en Götgatskrog gör gemensam sak med en Stureplansdito inom kort och tar över Starbucks lokaler på Götgatans "rika kullar". Ryktet är ännu obekräftat men vi återkommer givetvis så snart vi hör något mer. 

Läs även: Nu får krogarna ha öppet längre

En sommarnatt på Lidingö för en herrans massa år sedan körde Niklas Strömstedt på en fågel, och begravde den. Tidigare i dag kunde historien ha upprepat sig. När Silvana Imam var ute och cruisade i Hornstull uppenbarade sig nämligen en liten pippi i körfältet. Men Silvana Imam är inte som Niklas Strömstedt. Trots att fågeln enligt våra vittnesuppgifter "knappt var på vägen" väjde Silvana Imam för den lilla gynnaren. Nu återstår det att se om händelsen kan inspirera henne att skriva en lika klassisk låt som Sista morgonen. Den som lever får se.