Lil B

Är det musiken eller klänningen jag vill åt?

Vad blir det för rap 14:54 24 Feb 2016

skarmavbild_2016-02-24_kl._14.50.03.png

 

Jag har ju aldrig nånsin försökt påstå med säkerhet att jag gör något av en specifik anledning. Aldrig försökt förklara mitt beteende med att jag gör saker pga nån sorts rationalitet. Jag är allldeles för komplex för det, precis som alla ni andra människor där ute i etern :) 

Asså, kanske ogillar jag verkligen smaken av den där havremjölken, eller så gillar mina smaklökar EGENTLIGEN Oatly men jag kan inte inse det i hjärnan inuti huvvet för jag ogillar grejen med ett engelskt namn på en produkt som ska vara naturnära. Eller så är det kemikaliernas fel. Allt vi vet är att vi inte vet.

 

 

Men nu har jag alltså ställts inför utmaning att svara på om jag gillar Blues video och sång On The Acid eftersom; (1) musiken är bra, (2) eller för att han är gullig och representerar en jättepositiv grej här: att vara en produkt av Young Thug och Lil Bs normbrytande språk- och klädval. Det är inte den lättaste utmaningen jag fick. Av mig själv. Nyss.

Men här är svaret:

Jag gillade verkligen sången jättemycket pga bra sång. Så det är sången jag gillar. Definitivt sången. Svar: (1). Och klänningarna, men mest sången. Slutet gott allting gott.

Förutom att slutet var allt annat en gott. Med detta slutade sången:


skarmavbild_2016-02-24_kl._14.44.29.png

 

Art Director?? Det är för i helvete nån jävla jävelskapsjävel som har lagt reklam/mediamannen "Hans*" i min musik! Det är nästan värre än när nån lägger engelskspråkiga havrefrön i min mjölk! Eller är det värre? 

Jösses asså.

/Hugo

*såg nu att det står Haus och inte Hans. Men men.

Läs mer

Grattis bukten!

Vad blir det för rap 15:10 23 Jun 2015

artworks-000121053136-i88dr9-t500x500.jpg

GRATTIS BUKTEN!!! Oaklands stolthet Golden State Warriors (ni vet laget som tvingades sluta sjunga IM IN LOVE WITH THE COCO) kammade hem segern i NBA häromveckan och några av buktens bästa artister har slagit sig samman i en hyllningslåt. Jag tror verkligen jag talar för hela VBDFR när jag säger att vi älskar detta. Produktionen står supergulliga P-Lo för och vår älskling och buktens drottning Kehlani inleder. Som jag känt för Kehlani senaste tiden sen hon fick sin dator stulen. Fatta paniken. Jag fick ångest bara av att följa henne på insta genom den här processen. Även Iamsu, Lil B och G-Eazy gör sin grej på denna tune. Fatta vilket härligt gäng!!

P.S. Gullig bonus: 2011 var Kehlani och hennes dåvarande grupp Poplyfe med i America's Got Talent, rekommenderar starkt att titta på Kehlani som ung!!!

Läs mer

Vad blir det för rap

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla