G-Eazy

Grattis bukten!

Vad blir det för rap 15:10 23 Jun 2015

artworks-000121053136-i88dr9-t500x500.jpg

GRATTIS BUKTEN!!! Oaklands stolthet Golden State Warriors (ni vet laget som tvingades sluta sjunga IM IN LOVE WITH THE COCO) kammade hem segern i NBA häromveckan och några av buktens bästa artister har slagit sig samman i en hyllningslåt. Jag tror verkligen jag talar för hela VBDFR när jag säger att vi älskar detta. Produktionen står supergulliga P-Lo för och vår älskling och buktens drottning Kehlani inleder. Som jag känt för Kehlani senaste tiden sen hon fick sin dator stulen. Fatta paniken. Jag fick ångest bara av att följa henne på insta genom den här processen. Även Iamsu, Lil B och G-Eazy gör sin grej på denna tune. Fatta vilket härligt gäng!!

P.S. Gullig bonus: 2011 var Kehlani och hennes dåvarande grupp Poplyfe med i America's Got Talent, rekommenderar starkt att titta på Kehlani som ung!!!

Läs mer

#MadeAnotherHit

Vad blir det för rap 19:21 10 Aug 2014

 

Bobby Brackins har varit en favorit sen jag vandrade dessa gator i tron om att jag var en ungdom. Han gjorde musik som jag lyssnade på i mina så kallade "forming years". Han var en av dom som sysslade med det så kallade DJ Mustard-soundet runt 2006 i Bay Area (dvs chock-länge innan DJ Mustard börjat producera musik ens typ).  

Efter att ha försvunnit lite från min radar i några år dök han upp häromåret som en mega-super-sångskrivare. Det läste ni kanske om på VBDFR-bloggen (när ni valde att lyssna på 2 On med Tinashe redan när den kom) tidigare i år t ex. Nu är han hursomhelst här med egen musik igen och jag sitter fan redo bered och laddad för det kan eventuellt bli jättebra.

Så bra start asså. Mila J och bay-rapparen (och världsstjärnan) G-Eazy gästar den flera dagar gamla Hot Box. Ni kan likväl börja lyssna på den redan nu för den är superbra!

/hugo

 

Läs mer

Vad blir det för rap

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla