Exklusiv intervju: Mannen som kapar alla SD-konton

Tobias Boström 15:44 11 Dec 2012

Berätta lite om dig själv.
Ja, vad ska man säga - jag är en man i mina bästa år som kapar SD-konton och skriver rasistiska kommentarer i deras namn.

Men varför?
Alla behöver väl något att göra och bridge har liksom aldrig varit min grej. Men det är hårt jobb och jag kan säga såhär: de där kontona kapar ju inte direkt sig själva. Jag sitter i timmar varje kväll, gissar lösenord och filar på formuleringar. Och det är ju inte direkt så att någon klappar en på axeln för det.

Hur länge har du hållit på?
Ända sedan jag fick min första dator, en Compaq Presario, märkte jag att jag hade en fallenhet för att kapa konton och uttrycka dumheter. Men det är väl egentligen först när den där Åkesson började pratade om nolltolerans det har gått från en hobby till en heltidssysselsättning.

Varför är det nästan bara konton som tillhör SD-sympatisörers du kapar?
Det vet väl inte jag, alla gillar väl olika saker – skulle du fråga en fågelskådare varför han tittar på fåglar och inte gräshoppor eller?

Kanske inte. Hur ser en typisk dag ut?
Jag går upp i ottan och sedan börjar jag söka efter lämpliga konton att kapa. Sedan kapar jag det, skriver lite rasistiska saker och efter det bär det av till nästa. Jag är lite som ett bi som hoppar från blåsippa till blåsippa.

Poetiskt
Tack, jag är lite en ”man of words”

Ok, några planer för julen?
Det blir väl det vanliga, dopp i grytan och sedan medan familjen tittar på Kalle Anka går jag väl ner i källaren, kapar lite konton och skriver lite rasistiska kommentarer. Någon måste ju jobba så ni andra kan slappna av.

Fler blogginlägg från Tobias Boström