Ni vet det problemet

Jay Z:s lyxkollektion för Barneys

Parisa Amiri 18:04 22 Nov 2013

Finns ett par sätt att basunera ut faktumet att man har tillgång till snuskigt mycket pengar och att man anser sig ha god smak. Ha på sig dyra grejer. Fota sig själv i dyra grejer. Brassa ut dessa foton på Instagram. 

TRÅKIGT, tyckte allas vår mastodontgullis Jay Z. Och kände att han kan på något sätt bli ännu rikare av att vara rik med god smak. 

Så han lyckades få sitt andra hem, lyxvaruhuset Barneys för mall rats från Upper East Side och rika européer, att ta in en julkollektion bestående av produkter han tagit fram med några av sina favoritmärken. 

Allt för att kunna kitta sin wifey Beyoncé.

Collegejacka. Ballt. 

FRÅN MONCLER. 

Samtliga vasastans- och östermalmsmammor ställs inför en personlig kris. 

En dubbelring för sisådär 12,500 dollar från något som valt att kalla sig Hoorsenbuhs med texten "New York City". Är det någon som kommer undan med att branda något med detta söndernötta (tack för det Punkt Shop, Gina Tricot, Laila Bagges stylist) så ÄR det väl New Yorks hederspresident* Jay Z. 

Verkar som att hon tyvärr inte fått tynga ner handleden med någon av Hublot-klockorna i kollektionen? Snålt. 

*Obs, är besatt av titeln hederspresident sen jag såg att Mathias Dahlgren utnämnts till det för kock-VM. Som att "president" i sig räckte inte utan behövde toppas med HEDER. Gör mig till hederspresident av att dricka liggandes och min lycka är gjord. 

Och slutligen, hiphopens mesta attribut these days, att jämföra med tequilan Patrón när det begav sig och t.ex. läderkilten förra året - den exklusiva skidmasken! Lex Kanyes ansiktsaccessoarer

Använder någon ens skidmasken för originalsyftet numera? Alltså till att råna 7-Elevens i utsatta områden?

Hon fick mersmak när hon upptäckte denna strålande fördel:

När enorma glasögon och keps inte räcker till för att komma undan allas nyfikna blickar som kändis, FÖRSVINN in i den stora massan med en Louis Vuitton-brandad skidmask. Du kan i princip leka att du är osynlig! 

Mer godis i Jay Zs ödmjuka julkollektion för Barneys är boxningsshorts för 30 papp, en Rick Owens-jacka för 60 000 dollar, gullisens egen parfym "Gold", en mysig cigarrlåda och såklart Sveriges numera största stolthet, Stutterheim-regnrocken! Börja julshoppa nu.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla