Aziz Ansari

Parks And Recreation-karaktärerna

Parisa Amiri 16:23 27 Oct 2011

Serien Parks and Recreation kan enkelt förklaras som ett mer välskrivet, roligare The Office. Förstår ni dess storhet av den beskrivningen? Nej, det finns inte en chans att någon enkel beskrivning gör den rättvisa. Både unnar er glädjen och känner djup avundsjuka över att ni har fyra osedda säsonger framför er.

Vi går igenom karaktärerna och börjar med den vi älskar minst (men ändock älskar) och fortsätter i stigande ordning. 

10. Donna Meagle (Retta Sirleaf). Kör en Mercedes och sålde in akupunktur under TREAT YO SELF 2011, med argumentet "Needles in the face, pleasure in your base". 

9. Jerry Gergich (Jim O'Heir). Harmlös, omfångsrik man med en fallenhet för att avbilda kvinnobröst. Förföljs av en s.k. "cube butt". 

8. Ann Perkins (Rashida Jones). Den person som får stå för normalitet i gruppen, för att understryka de andras kufighet. 

7. Ben Wyatt (Adam Scott). Hans menande "det här är helt sjukt"-blickar in i kameran motsvarar John Krasinskis roll i amerikanska The Office. Samtidigt som han är en tafatt nörd. Perfekt.

6. Leslie Knope (Amy Poehler). Våffelälskande excentriker och seriens huvudkaraktär. 

5. Chris Traeger (Rob Lowe). Overkligt positiv och högenergisk. Rob Lowes medverkan i P&R går att jämföra med Alec Baldwins i 30 Rock. En revival för hans person och karriär. Att visa att man klarar av humor, som t.ex. Jon Hamm i SNL och 30 Rock, är att bli älskad i all jävla framtid.

4. Tom Haverford (Aziz Ansari). En true hustler. Enda målet i livet är att bli sanslöst rik, ett mål han försöker nå genom diverse mer eller mindre lyckade, men hundraprocentigt underhållande entreprenörssatsningar.

3. April Ludgate (Aubrey Plaza). Svårimponerad, oempatisk, stundtals rent demonisk. Avgudar henne. Aubrey har blivit en hipsterdrottning och det dröjer inte länge förrän hon åmar sig i American Apparel-body. Och jag kommer att beundra även det.

2. Andy Dwyer (Chris Pratt). Under achiever, slacker, barnsligt uppslukad av allt som sker, impulsiv och godtrogen. En hundvalp. Han tar sig ofta friheten att uppträda som FBI-agenten Burt Macklin. Vilket vi är tacksamma för.

1.Ron Swanson (Nick Offerman). Maskuliniteten själv. Han älskar jakt, kött och har två psykfall till exfruar. Han vill ge sken av att skita fullständigt i människorna runt omkring honom. En av de starkaste karaktärerna jag haft nöjet att följa.

När Ron blir stolt över Aprils (som spelar hans sekreterare) djävulskaper blir jag varm i hjärtat. För att det är som min relation med Papi. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla