Annons

Gunilla Perssons nya show!

Frans 15:00 29 Aug 2015

TV-hösten är räddad, Gunilla Persson ska kanske få en egen show på TV3! ÄNTLIGEN! Det här får man väl inte säga i det här landet, men när man kollar på Svenska Hollywoodfruar så är ju alla fruar utom Gunilla endast utfyllnad mellan hennes raseriutbrott. Nu kommer Gunilla att få fritt spelrum själv! Såhär säger Gunilla själv till Aftonbladet:

"Jag hade en dejting-pilot, men TV3 föll inte för idén med en dejtingshow. De säger att det behöver vara mer än så"

Spännande! När man hörde Gunilla prata om sin dejtingpilot i förra säsongen så lät det ju typ som att TV3 bönade och bad henne om att hon skulle göra den, och nu visar det sig att det "behöver vara mer än så". Dåligt av TV3 tycker jag. Jag som trodde hela deras affärsidé byggde på halvkassa dejtingshower för kvinnor mitt i livet (hej Ensam mamma söker). Aftonbladet fortsätter att rapportera:

"Trots att dejtingshowen inte blev av har hon inte tappat hoppet om att hitta kärleken i tv.
-Det kan hända att den här showen, ”The Gunilla show”, i framtiden kommer involvera att jag går ut med män. Min dröm är att gifta mig på tv. Jag tycker att det är mer spännande att ha kameran som rullar. Så om jag ska ha ett bröllop vill jag ha ett tv-bröllop. Men jag har ingen kandidat än!"

Okej. Gunilla Perssons största dröm är alltså att "gifta sig på teve". Det blir ju mer "spännande" att gifta sig när man har "kameran som rullar" i bakgrunden. Om ingen filmar ceremonin så kan man lika gärna skita i det och bara vara sambos istället. Varför ska man annars gifta sig? Om det inte sänds på TV3 så finns det ingen mening med att lova någon evig kärlek inför Gud.

Resten av artikeln bjuder också på en del guldkorn. T.ex. följande:

"På söndag kommer Gunilla Persson befinna sig på Kristallen-galan där hon är nominerad i den nya kategorin årets tv-personlighet där hon tävlar mot Draken i Bolibompa , Marcus Oscarsson, Mia Parnevik och Sefik Ibrahimovic."

Vilken ära att vara nominerad tillsammans med den karismatiska Bolibompadraken! Heja Gunilla!

0 Kommentera Läs mer

Dagen då Regina Lund spådde Kissie

Frans 18:46 28 Aug 2015

Tog min vanliga bloggrunda och kom till Bloggkommentatorerna, som rapporterat om att Kissie har blivit spådd av "en kvinna som heter Regina Lund". Vilken grej!!! Såhär skriver Kissie själv om upplevelsen: 

Stark diagnos av Regina Lund tycker jag! Kul också att Regina minsann inte behöver några töntiga tarotkort för att spå en medmänniska. Såna är bara till för trötta spåtanter som jobbar hemifrån över telefon och tänder rökelse jämt.

Regina går bara på feeling! Energier! Kraftfält! Beröring! Självklart så sker spådomen på en skönhetssalong också. Det är ju perfekt att få en andlig profetia samtidigt som man fixar naglarna och blir snygg inför helgen.

Det känns inte jättekonstigt att Kissie skulle behöva vara offline i "hela två veckor". Det hade nog varit nyttigt för fler än Kissie. För första gången i mitt liv så är jag beredd om att hålla med Regina Lund? Starkt.

Älskar också att Kissie inte verkar veta vem Regina Lund är. Å ena sidan så är det kanske inte så märkligt. Själv kommer jag mest ihåg Regina Lund för hennes låt "Rainbow Star" som hon ställde upp med i Melodifestivalen 2007 och den tillhörande succén som uteblev. 

3 Visa kommentarer (3) Läs mer

Prinsessan Birgitta - en förebild!

Frans 22:50 27 Aug 2015

Tänkte bara bjuda på lite inspiration från min förebild prinsessan Birgitta i Svensk Damtidning innan jag går och lägger mig. Årets stilikon! 78 år ung (ser inte ut att vara en dag över 70) och ständigt bolmande av rök som ett tyskt kolkraftverk i högkonjunktur. Hon gör verkligen som hon vill! Tänk på det imorgon när ni är på jobbet/skolan! "Vad hade prinsessan Birgitta gjort?". Gör därefter samma sak! T.ex. ta en långlunch på stan i 2-3 timmar och därefter gå hem till en påse bridgeblandning. Det är ni värda!

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

Charlotte Jensen Perrelli

Frans 19:33 26 Aug 2015

Som ni säkert förstår så tänker jag storsatsa på att bevaka Charlotte Perrellis bröllop, som äger rum på ett slott utanför Paris i helgen. En av årets allra viktigaste händelser på norra halvklotet!

Charlotte är redan på plats i Frankrike, och har nu tillkännagett att hon ska lägga till sin makes namn Jensen "som mellannamn fast privat", men att hon ska fortsätta kalla sig för enbart Charlotte Perrelli i artistsammanhang. Det tycker jag låter rimligt, hon har ju faktiskt redan bytt namn EN gång från Nilsson till Perrelli, och att göra det en TREDJE gång på typ tio år skulle ju vara för mycket att hantera för svenska folket. 

För att fira äktenskapet så har Charlotte lagt upp en bild på Instagram där hon visar upp en ny Louis Vuitton-väska som hon har köpt dagen till ära, där hennes nya initialer är ingraverade. Gud vad härligt!

Personligen så hade jag nog inte ingraverat min nya mans namn på en skitdyr väska. Man vet ju aldrig hur länge ett äktenskap håller. Killar kommer alltid att komma och gå, men en riktigt snygg Louis Vuitton-väska har man ju faktiskt glädje av för resten av livet. 

Hoppas dock naturligtvis att Charlottes nya äktenskap ska hålla! Jag skulle inte klara av en till Laila Bagge/Niclas Wahlgren-skilsmässa. 

Apropå namnbyten så kan jag även rekommendera läsningen om östermalmsladyn Tone Oppenstams namnbyte. Hon heter numera Tone Bernadotte Oppenstam! Jättefint! Motiveringen är "det är ett gammalt släktnamn från Norge som jag startar företag inom design på". Ja ni vet hur det är när man ska starta ett nytt designföretag och väljer att byta till sitt norska släktnamn för att det är så himla fint, och inte alls för att det har att göra med något annat. Naturligt!  

0 Kommentera Läs mer

Det här har svenska män hetsat över idag:

Frans 18:14 25 Aug 2015

Som vissa av er kanske har misstänkt så är jag inte så intresserad av idrott och andra aktiviteter som förbränner kalorier. Jag har dock förstått att Råsunda är rivet sedan några år tillbaka och att Telenor ska bygga sitt nya huvudkontor på samma plats som den gamla arenan. Detta fick Telenors VD att göra något fullkomligt oacceptabelt, dvs dra ett skämt om ett fotbollslag. Såhär lät det:

"Som djurgårdare värmer det extra mycket att få ställa min egen byggnad ovanpå ett Råsunda som är jämnat med marken"

Det skulle han dock inte ha gjort. Twitter har RASAT (enligt Dagens Media), och Telenors kundtjänst har drabbats av en "kritikstorm" från arga AIK-are som meddelat att de vägrat vara kunder hos Telenor efter ett så respektlöst uttalande från deras VD. Ja, proportionerna av Telenors kundbortfall har varit ungefär lika stora som kursraset på de kinesiska börserna under måndagen. Arga, kränkta män över hela landet har hört av sig och ifrågasatt hur en person som har sagt något så hjärtlöst och kränkande ens kan få behålla sitt jobb över huvud taget. Oförlåtligt!

Skönt att Sveriges fotbollsfans vågar säga ifrån om sånt som faktiskt är viktigt på riktigt! Att vara kund hos en telefonoperatör vars VD en gång drog ett skämt om laget man håller på är naturligtvis otänkbart. Telia kan få hålla på med hur mycket mutbrott i Uzbekistan som helst, men gränsen för telefonoperatörers ageranden går helt klart när VD:n drar ett skämt om en fotbollsarena som inte längre finns kvar.

Personligen så kan jag känna att det skulle vara rätt jobbigt om man som kund hela tiden skulle behöva lämna företag så fort som högsta VD:n inte har samma åsikt om en viss sak som man själv har. Ungefär som att jag skulle säga upp min hemförsäkring hos Folksam för att deras VD inte röstade på Magnus Carlsson i Melodifestivalen.

Det är i skrivande stund oklart hur Telenors VD:s sportpreferenser påverkar samtalskvalitén och surfhastigheten för Telenors olika abonnemang. Jag måste dock säga att jag är imponerad över att kunderna lyckades säga upp sina telefonabonnemang över huvud taget. Jag har försökt säga upp mitt abonnemang hos Halebop hur länge som helst utan att lyckas.

0 Kommentera Läs mer

FransFrans är 21 år och bor i Stockholm i en smakfullt inredd etagelägenhet. Not! Förutom att dela med sig av sina tankar om verkligheten, nöje, Magdalena Ribbing och annat livsviktigt så är han även Nöjesguidens inofficiella hovreporter. Dessutom följer han samtliga svenska 40+-kändisars Instagram. 

Frans nås på hejfrans@gmail.com. Han kommer förmodligen tro att ditt mejl är en inbjudan till ett kungligt bröllop.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons