Annons

Nanne Grönvalls stressiga julschema

Frans 10:50 1 Dec 2015

Igår när jag satt och tyckte synd om mig själv över att min vecka kändes lite jobbig, så fick jag se Nanne Grönvalls instagram och insåg att det faktiskt skulle kunna vara mycket värre.

Tycker man att ens eget schema är pressat, så kan man iallafall trösta sig själv med att man slipper göra trippla föreställningar av Snövit i Stockholm, två gig på en julgala i Lycksele, ett gig på Stadshuset i Stockholm och därefter en utomlandsresa på en och samma helg. Rimligt! 

Någon måste verkligen sätta ner foten nu och stoppa Nannes destruktiva dödsschema innan hon går in i väggen. Det kan omöjligtvis vara så kul att göra en julshow två gånger i Lycksele att man korsar polcirkeln för att hinna fram, och därefter ta på sig häxdräkten för att spela ond i Snövit tre gånger i Stockholm inom loppet av 24 timmar. 

Idag tänder jag ett ljus för Nanne. Plus alla andra kändisar som inte heller har tid att julmysa. Skänk dem en tanke i jul. När ska Stadsmissionen göra en kampanj för Nanne Grönvall och Peter Jöback? 

Ett annat chockerande avslöjande är att Lycksele är så stort att det behövdes TVÅ julshower på en och samma helg med Nanne!?! En show var inte tillräckligt. Jag hade ingen aning om att hela Lycksele var så besatta av Nanne. 8513 personer är skrivna i kommunen enligt senaste folkräkningen, och ALLA är besatta av Nanne! Wow! 

4 Visa kommentarer (4) Läs mer

Melodifestivalen 2016 - startfältet!

Frans 12:28 30 Nov 2015

Idag så presenterades äntligen det fullständiga startfältet för Melodifestivalen 2016! Jag har självklart mina tankar kring detta, och här kommer dem!

1: Samir och Viktor ska vara med i år igen. Låten heter "Bada nakna". Äntligen lite avklätt i Mello! Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson ska också vara med och tävla som en trio, men förhoppningsvis så kommer de ha kläder på sig. 

2: Anna Book tävlar med en låt skriven av Camilla Läckberg. Spännande! Vad kommer härnäst, Nanne Grönvall ställer upp med en låt skriven av Jan Guillou? Förhoppningsvis så kommer Anna Books framträdande att vara precis som hennes instagram. Färgsprakande och fyllt med raseriutbrott. 

3: "Jill Johnssons syskonbarn" ska vara med. Wow, verkligen. Riktigt starka namn som ställer upp i år. 

4: Linda Bengtzing ställer upp med en låt som heter "Killer Girl". Verkar som att Linda fastnat i det här med att vara "en rockig tjej" trots att det aldrig riktigt har fungerat. Dessutom så har hon själv varit med och skrivit låten. Det här bådar inte gott. 

5: "Zlatan-Frans" från 2006 ska ställa upp. Till DN säger han "När man är sju år vet man inte riktigt vad man vill göra i framtiden. Sedan dess har jag försökt hitta mig själv". Han är alltså 16 år gammal nu och har redan "hittat sig själv". Naww!!! 

6: Molly Sandén ska vara med och låten heter "Youniverse". Hon har skrivit den tillsammans med Danny...... lol. Molly Sandén och Danny Saucedo är ju inte direkt Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt. Det kommer aldrig finnas ett bättre powercouple än dem. Gråter fortfarande blod över att de gjorde slut för några år sedan. 

Är ändå förvånad över att SVT lyckades fylla alla platser inför årets tävling! Man har ju fått intrycket att det varit lite skralt med intresset. Tur att Anna Book offrade sig och ställde upp. Henne kan man alltid lita på. 

2 Visa kommentarer (2) Läs mer

Solig morgon på TV4!

Frans 14:21 29 Nov 2015

Imorse hände det äntligen! Jag blev utsläppt i rikstäckande teve i Nyhetsmorgon för att prata om kungligheter. SOM jag har väntat på detta! 

Jag och Ebba strålade ikapp tillsammans. Riktigt soliga leenden från oss båda om jag får säga det själv. Har fått flera kommentarer angående min tröja och att det tydligen ser ut som marijuanablad, men jag vill poängtera att jag inte är drogliberal. Jag tog bara första bästa reaplagg på Marc Jacobs, och då vet man aldrig vad man får. 

Det roligaste var nog när vi pratade om prinsessan Estelle. Jag ba: 

"-Jag vill verkligen ha Estelles hy!!! Undrar vilka produkter hon använder?" 

-Asså Frans hon är tre år gammal....

-Men ändå!" 

Efter mitt kungliga nyhetssvep så fick jag följa med till köket för lite adventsmys. Det är uppenbart att jag behöver träna på att äta i teve. 

Jag hann självklart med att ta ett glas också. Klockan var ju ändå elva. Det måste vara såhär Bengt Frithiofsson känner sig när han är med. 

Så himla lycklig. Älskade att vara med i Nyhetsmorgon! Skulle kunna tänka mig att vara med varje söndag. Till och med om jag skulle vara bakis! 

I väntrummet innan det var dags att gå in i studion så hejade jag förresten på Danny Saucedo. Var så himla sugen på att ba "Hej, vem är du? Är du studioassistent eller nåt? Har aldrig sett dig förr!". Bara för att se hur han skulle reagera. Lyckades dock lägga band på mig själv. 

9 Visa kommentarer (9) Läs mer

Jag ska vara med i Nyhetsmorgon!

Frans 12:27 28 Nov 2015

Ja, ryktena på stan stämmer. Jag ska gästa Nyhetsmorgon i TV4 imorgon och prata om kungligheter tillsammans med *trumvirvel* Ebba von Sydow! 

Allvarligt talat så förstår jag inte vad det är som händer. Man sitter här i en etta i betongförort och bloggar lite ironiskt om prinsessan Estelle och skrattar åt det man själv skrivit, och plötsligt så sitter man där med en blogg på Svensk Damtidning, livsstilsreportage i SvD och gästspel i Nyhetsmorgon med Ebba von Sydow som hovexpert... Man ba....hur fan gick det här till? 

Hade inte direkt med det här i beräkningarna när jag började blogga som 13-åring. Då handlade det mest om att jag ville skriva elaka saker om klasskompisarna jag hade ett SO-grupparbete med. Imorgon kanske de ser mig i Nyhetsmorgon. Det är så sjukt. Jag vet det bara rör sig om några minuter och att folk inte kommer komma ihåg det, men för mig är det så stort. 

Ca 11.20 imorgon är det min tur i Nyhetsmorgon. Förväntar mig att ni kollar även om ni ligger bakfulla och spyr. 

7 Visa kommentarer (7) Läs mer

Charlotte Perrellis vinreklam

Frans 07:34 27 Nov 2015

Ibland känns det som att jag bara pratar om Charlotte Perrelli hela tiden. Jag ber om ursäkt för det. Nu ska jag tyvärr göra det igen. Jag och ytterligare 84.000 härliga haggor följer henne på Instagram, och det är en ständig källa till wtf-ögonblick ungefär 2-3 gånger om dagen. 

På sistone har Charlotte börjat göra mer och mer reklam på Instagram. Det är absolut inget fel att utnyttja sin Instagram för att tjäna pengar, men det gör typ ont i mig när jag läser hennes captions. Det känns verkligen som att hon ansträngt sig för att framstå som så köpt som möjligt. Jag blir nästan provocerad. 

Vinet som Charlotte gör reklam för är inte bara gott. Det är "extremt" gott. Inte för att vara den som är den, men man börjar ju undra vad de har stoppat i den där boxen som framkallar dessa EXTREMA välbehagskänslor hos Charlotte. "Mycket prisvärt" är det också, "nu endast 249 kronor". Man bara väntar på att hon ska skriva att man kan delbetala vinet med Klarna också om man inte vill betala allt på en gång.  

Vill inte ens prata om den första meningen. "Dessa sköna höstkvällar", "tända ljus till middagen" och så "den sköna brasan" som hon bara "älskar". Undrar vilken uttråkad copywriter som skrev ihop det där, och Charlotte ba *copy paste*. Jag blir nästan sugen på att bli nykterist av det här, och det kan ju inte vara meningen. 

Jag och Charlotte är dock likadana på en punkt. Vi väljer vin efter utseendet på boxen! Det mesta som jag dricker är faktiskt skitäckligt. 

Vissa kändisar är däremot sjukt bra på att göra reklam på ett trovärdigt sätt. Typ som Hannah Widell och Amanda Schulman. De kan få en gynekologundersökning att framstå som en lyxig spabehandling när man hör dem prata om det i Fredagspodden, eller berätta hur en Oral B-tandborste har förändrat deras liv i grunden utan att man höjer på ögonbrynen. 

Apropå höja på ögonbrynen så gillar jag verkligen Charlotte Perrellis nya ansikte! Undrar var hon har köpt det någonstans? 

4 Visa kommentarer (4) Läs mer

FransFrans är 21 år och bor i Stockholm i en smakfullt inredd etagelägenhet. Not! Förutom att dela med sig av sina tankar om verkligheten, nöje, Magdalena Ribbing och annat livsviktigt så är han även Nöjesguidens inofficiella hovreporter. Dessutom följer han samtliga svenska 40+-kändisars Instagram. 

Frans nås på hejfrans@gmail.com. Han kommer förmodligen tro att ditt mejl är en inbjudan till ett kungligt bröllop.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons