Annons

Nu säljer vi pärlan

HanaPee 12:44 28 Nov 2015

lgh1_0.jpglgh2_0.jpglgh3_0.jpg

Älskar den här ettan så mycket. Det är ju så jävla klyschigt men HAR jag ju verkligen skrattat, gråtit, festat, haft ångest, haft lyckorus och älskat. Känns som om den varit så snäll mot mig!! Tröstande liksom.

Perfekt läge, perfekt planlösning och det har liksom aldrig känts som en liten etta pga loftet blivit ett extra rum ... och köket ett cykelrum. Närå. Sorry för den mest hipsteriga detaljen någonsin, men vi har faktiskt en cykel där pga Anton e rädd om den.....

 

Nåväl, nu ska pärlan säljas och en ny era i livet ska börjas. Känns som om jag vill vara med på alla visningar och undersöka potentiella köpare pga vill verkligen att den här lägisen ska få någon som är bra mot den. 

För den kommer vara så bra tillbaka.

HÄR hittar ni annonsen och MASSSSAAAA bilder

Stort tack till mäklaren Johan på Alexander White som hjälpt oss med fina bilder och annons!!!

22 Visa kommentarer (22) Läs mer

Är vaken

HanaPee 00:52 27 Nov 2015

HEJ BLOGGEN

Är vaken pga ställt om dygnet och skiter ärligt talat att jag ska upp snart. Jag har tänkt mycket på det här med vuxenhet, att livet går och att saker tar slut. Har kanske att göra med att jag jobbat som ett litet as de senaste två veckorna. Haft ansvar, skrivit på papper, lägenhet och annat RÖVIGT som tillhör vuxenlivet.

Kom hem ikväll och kände enorm tyngd på axlarna och gjorde det vuxna gör;

Ringde mamma.

Jag gör det inte lika ofta som när jag var nybliven vuxen, men emellanåt händer det och det är så skönt att ha någon i mitt liv som har sett och hört mig gråta säkert över två tusen gånger och inte gör sån stor sak av det. Samma sak med Anton också förstås. Men samtidigt, lyxen i att ha någon att gråta med om honom. 

Hur länge får man hålla på så här? Att ringa morsan och gråta. Hoppas inte 27 är nån slags gräns.

Idag grät jag också EFTER att vi lagt på, eftersom tanken slog mig att jag måste TA VARA PÅ mina föräldrar. Den här känslan av skuld att inte höra av sig till dem, att låta otrevlig när de ringer. Att inte hälsa på etc. etc. etc. Så fullt upp med sitt eget liv att en glömmer att de råkar ha sina egna.

Som en jävla tonåring är man.

Ska ringa mamma och pappa och vara vuxen i morrn. Fråga hur det är och ge dem lite "goda råd" på vägen. Eller så läser de förmodligen det här och då kan jag väl bara säga; tack, puss och va rädda om er för jag behöver er massa år till. Minst 27.

980.jpg

 

10 Visa kommentarer (10) Läs mer

Varken plats eller råd

HanaPee 20:28 26 Nov 2015

img_1458.jpg

Jaha,

Sveriges öppna gränser och hjärta blev ju till ett jävla skämt den här veckan. Det jag tänkte vore helt omöjligt för bara en månad sen visade sig vara möjligt. Människor som får korta andrum här istället för trygghet och värme. En möjlighet att starta nya liv.

Det finns inte plats säger de. Det finns inte pengar säger nån.

Så sitter man i en ekande arbetsplats med rum som inte använts sen 1977. Så tänker man på min hemby i Sundsvall som ständigt avbefolkas och hus gapar tomma. 

Eller så ser man alla de dyra bilarna här utanför. Alla fulla restauranger. Märkeskläderna, sofforna för 43 000 som står SLUTSÅLD på nätbutiken jag klickar mig in på. 

Men vi har varken plats eller råd för andra människor.

För oj, tänk om det drabbar mig och min vardag. Stackars, stackars mig som har det så besvärligt med otighta bussförbindelser och slut på mjölk i kylskåpet. Ska jag behöva ha en främling som granne nu också?! Som jag inte vet om han är terrorist eller inte, för hans hy och frisyr påminner om det jag såg på min 42" plasma-tv i veckan. Och fan, vårdkön för min morsa kanske kommer öka i takt med människor som behöver hjälp.

Och samtidigt har nån ingen morsa. Eller farsa. För de blev ihjälsprängda några hav och länder härifrån. Eller så har någon kvar sina föräldrar, men regler kring anhöriga ändras och de får vända. 

 

För det är så alternativet ser ut. Alternativet till stängda gränser och nekande av människor, som dig och mig, som oss här på jorden, ja de människorna dör. Och det tillåter vi just nu.

I en värld där vi hittar sätt att åka till månen, men inga sätt att ta hand om varandra.

För vi har ju varken plats eller råd.

27 Visa kommentarer (27) Läs mer

Dante - Stockholm har blivit kallt

HanaPee 20:15 26 Nov 2015

0 Kommentera Läs mer

Hanna badar med en kändis - avsnitt 2!!!

HanaPee 16:33 25 Nov 2015

...Och här kommer andra avsnittet. JA, vi e bjussiga nog att bjuda på dubbelavsnitt såhär på premiären. I det här avsnittet badar jag med Tova Helgesson som är skitstor på YouTube och har hur mycket fans som helst.

Tyvärr är inte alla som följer och kommenterar snälla, hur hanterar man det?Och hur är det att inte kunna lita på att ens vänner vill vara med DIG och inte din "offentliga person"? Vi pratar också om att ha förlorat en förälder (Tovas pappa gick bort för några år sen).

Men mest av allt har vi roligt och målar läppstift på varandra.

 

PS. Jag hade färgat min armhåle-hår blått, men det gick bort i badet :-((((((((((

3 Visa kommentarer (3) Läs mer

Hanapee

Älskade ni! Jag heter Hanna Persson och gör blogg, pod, programleder och HAR mig. Skicka hotbreven hit: hanna@nojesguiden.se

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons