Annons

Det tjejer gör är alltid värt att skratta åt

HanaPee 11:47 5 Oct 2015

lalala.png

Jepp.

Så ställer man sig framför den enda helkroppsspegeln på SVT och hoppas att ingen ska öppna toadörren och shamea att jag tar en "dagens outfit". Heheeeeeh,

Vad ÄR det förresten med senaste veckans shameing mot tjejerna som tar selfies under en baseballmatch?

Folk har på riktigt blivit arga och upprörda på Twitter? Herregud, låt oss ta selfies?????

Först ska man sminka sig, lägga pengar på kläder och utseende, ha följare och bli populär. Men sen får man inte fota sig i offentligheten! Och allra minst på något så viktigt som en BASEBALLMATCH.

Då betraktas man som osmart och sämre vetandes. Då är det fritt fram för andra att håna, peka finger och skratta.

På Twitter har folk förslagit att tjejerna inte ska få komma in på framtida matcher. Ja, vad bra, fortsätt fokusera på dem som tar kort med sina mobiler istället för de män som slår och mordhotar varandra i sportsammanhang. 

Vad ÄR det som är så farligt med att ta bilder på sig själv? Istället för att sitta och titta på män som springer runt runt och slår på bollar med en träpinne?

Förlåt, men då tittar jag hellre på mig själv :-) 

11 Visa kommentarer (11) Läs mer

What's up allihop?!?!?

HanaPee 11:19 5 Oct 2015

ÅÅÅÅH

Älskar Evyn och Patte. Och kändispanelen som i veckan bestod av Oscar Zia och Cleo. Ni MÅSTE titta på de här charaderna? Skrattskrek åt de mkt märkliga orden som kommer under charader? "STARKE" etc. 

Här ser ni charaderna:

Och här har ni avsnittet i sin helhet:

0 Kommentera Läs mer

Helgen gick

HanaPee 16:20 4 Oct 2015

ÄLSKADE! Har haft den *skönaste* helgen på mkt länge. Och än är den inte över!

Gjort följande:

1. Varit helt alkoholfri. Ok, detta är ju inget häpnandsväckande, men känns som jag "gått ut" varje helg sen 1996. 

2. Tränat varje dag. Började med att jag såg "Träna med Kalle" och så blev jag såklart frälst nånstans när han pratade om att "äga" sin egen träning. Ingen jämförelse etc. Därför tänker jag inte säga hur jag tränat eller vad!!!! NI ska äga ER träning.

3. Besökt ett kinesiskt skepp. Ha ha ha????? Anton och hans kompisar tvingade med mig på ett skepp som kinesiska krigsflottan hade i Slussen? Det var så jävla läbbigt pga militärer och budskap om "fred" inuti den. Fick även panik när det blev KÖ mitt i båten? Och jättevarmt? Fick tankar på att båten skulle starta och vi skulle släppas ut i Kina. 

4. Ätit röding. Ok, fick en USEL bild på fiskarna. Men det var gott. Antons fångst för ett tag sen. Gjorde tryffelpotatismos och sparris till mmmmmmmmm.

5. Löst korsord. Nivå 1............. men när min sväris eller morsan inte finns att tillgå, så vågar jag mig inte på nivå 2?

 

FRÅGOR PÅ DETTA?? 

Bra. Nirå, hur har nu haft det?

7 Visa kommentarer (7) Läs mer

Portas

HanaPee 18:52 3 Oct 2015

skarmavbild_2015-10-03_kl._18.49.48.png

Har tjatat om detta i veckan. Artikeln är från 2011 men så jävulskt relevant. 

På riktigt är det väl inte en märklig idé att förbjuda män att gå på fotbollsderbyn. Till de kommit på hur de ska lösa problemet med att de inte kan bete sig i grupp menar jag. 

Så, hur går vi vidare med detta förslag? :-))))

3 Visa kommentarer (3) Läs mer

nöjdarn'

HanaPee 15:17 2 Oct 2015

bild_2015-10-02_kl._15.05.jpg

NIPPLE-CHOCK!!!!

JAHAPP. Har min "lediga" fredag. Vilket innebär möten... med..... PRODUKTIONSBOLAGET JAG SITTER I STYRELSEN I.

Det är alltså sånt jag också håller på med när jag inte jobbar, poddar eller blöggar. Produktionsbolaget heter Djurdansen (men kommer snart göra en nylansering). Återkommer kring allt detta. Men det är askul och tror det kommer bli en del roliga saker med detta framöver. Lalala.

Sen har jag gått långprommis med Johanna på lunchen och gjort en sallad???? Och köpt en blomma - hashtag fredagsbuketten.

Skulle behöva ta tid till att städa lägenheten men DÄR går väl fan gränsen. Kommer nog sätta mig nån timme framför SimCity istället. Kan ju inte bli hur kristen som helst denna fredag.........

Apropå kristen, i helgen ska jag inte dricka alkohol har jag bestämt. Fan. De här reglerna en sätter upp för sig själv?! VARFÖR???? Är ju tyvärr redan sugen på vin och det OROAR mig. Tror dock det är mest själva grejen av att jag ska "förstöra stämningen" för de som jag socialiserar med och att ingen kommer vilja prata med mig pga att jag inte är en kul typ som vill ta ett glas.

Sjukt va? Otroligt sjukt. Alkonormen e så jävla sjuk. 

Men, men. 

6 Visa kommentarer (6) Läs mer

Hanapee

Älskade ni! Jag heter Hanna Persson och gör blogg, pod, programleder och HAR mig. Skicka hotbreven hit: hanna@nojesguiden.se

Kategorier:

Genus

Q&A

Lista

Outfittor

Video

Follow on Bloglovin

HanaPee på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons