Drinks are not even cheap here

Pontus Tenggren 02:36 19 Aug 2013
Fuision Bar är där det händer. Gamla och unga slåss om platserna i den runda baren där varje plats förädlats med en slot machine. Och här sitter jag alltså, röker taggar och sörplar gin tonics; precis som det var tänkt. Ikväll drar Mike, Chris, Diego, Zac och jag ner på byn. Bulgariskt står på menyn. Should be pretty awesome.
Läs mer

Till Vegas med Tenggren dag 2

Pontus Tenggren 20:06 18 Aug 2013
Dag två, som egentligen är dag ett, inleds med mästarfrukost. Efter drygt 30 minuters intensivt letande hittar jag ett passande hak för mina behov. Det är naturligtvis snuskigt att inleda dagen på detta sätt, men when in Rome. Idag ligger temperaturen på 39 grader så jag ligger på mitt rum och väntar på att Diego ska ringa. Jag har varit utomhus, men fastslog snabbt att inomhus är bättre eftersom ac är praxis här på the Venetian.Den här bilden är tagen inomhus i Las Vegas; inte utomhus i Venedig. Visst kan Las Vegas avfördas som osmakligt och plastigt. Ett ställe man åker till för att spendera de pengar man samlat ihop under ett år. Här är alla lika mycket värda, oavsett om du har jättedyra Brooks brothers-kostymer eller om du sportar Bermudashorts och bar överkropp. Kvinnorna är mest klädda i galaklänningar, eller för stranden. Klädkoder jobbar man inte med här. För så länge du spenderar pengar så är du en vinnare och alla vinnare är välkomna.
Läs mer

Till Vegas med Tenggren

Pontus Tenggren 00:42 18 Aug 2013
image.jpeg

Tenggren befinner sig på resande fot. Just nu sitter han av tid på LAX i väntan på försenat plan till Las Vegas.

Min dag börjar klockan 04 och inleds med macka, öl och väntan. Vid gaten på Schipol är den STORA t-shirten med lång ärm och rockabillyskjorta  mer påtaglig än på någon annan plats jag någonsin varit på tidigare. Så även om flyget inte tar mig direkt till Vegas så märks det att det är dit vi är på väg.

Jag flyger över obskyra platser. Vad vet du om Mexican Hat? Och då snackar vi inte låten med samma namn. Genom fönstret ser jag bara öken.
Läs mer

Mot toppen

Pontus Tenggren 09:12 15 Aug 2013
Att den här killen rappar över Style Council. Det är bra så.
Läs mer

Tenggren's Thursday Tape Toss-Up V

Pontus Tenggren 08:40 15 Aug 2013

The Old Documentary from Daniel Sewell on Vimeo.

Idag blir det inga tapes, men väl en timme dokumentärfilm. Du såg honom på Way Out West och du älskade det. I oktober släpper Danny Brown sitt sedan länge hett eftertraktade "debutalbum" Old. Jag råkar veta redan nu att det kommer att ligga i topp på min årsbästalista. Jag älskar Danny Brown om möjligt ännu mer efter den här dokumentären på 55 minuter. Han åker buss, har visioner och skiter i.

Läs mer

Pontus Tenggren

Tenggren känner ni igen från Göteborgs krogsidor där han agerat redaktör. Nu har han en liten paus för att göra "något annat ett tag", men vill naturligtvis ändå vara en del av Sveriges bästa kulturtidskrift. Och eftersom vi gillar honom, så vi låter honom härja fritt. Här bloggar han om världens luddigaste begrepp – kultur.
 
 

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!