Fina saker

Min väg till den perfekta helgen, en checklista att skriva ut

Parisa Amiri 18:33 8 Apr 2014

betyg: 5 Veeps säsongspremiär - check. "Fuck"-frekvensen i Vita Huset är bevarad.

betyg: 6 Game of Thrones säsongspremiär - check. GoT återvänder till sina avtrubbande rötter med explosivt våld och nakenhet.

Har ni missat den feta specialbehandlingen födseln av säsong fyra har fått på sajten? Allt - recaps, info inför nya säsongen och vilka som överlevt den tredje - finns här.

betyg: 5 Wes Anderson Collection-boken skriven av min favoritskribent Matt Zoller Seitz - CHECK! Present dessutom. Genomgången kommer snart. 

betyg: 5 Grogghaggor unite på Boqueria - check. 

Har efter kanske tio besök fulländat min beställning på Boqueria, där halva grejen är att du ska komma ihåg vad du beställde sist. Ankbröst, spädgris, tonfisk, moules. Och nytt för den här gången är att jag och mina besties accepterade vårt öde som no-longer-ungdomar och beställde både Baileys och efterrätt, deras egen take på Sandwich-glassen. Have. Mercy. 

betyg: 5 Bad om "en macka" och fick ett mirakel - check. 

betyg: 6 Premiärbesök på Matbaren - check. 

Åt deras buns och hade aldrig väntat mig det här, men det var ännu godare än de pork buns jag slukade på Miss Voon. Men det är inte riktigt worthy av den Michelin-stjärna de har, vilket inte heller motiverar att deras bubbelvatten kostar 60 (!) freakin spänn. 

betyg: 6 Deborah Lippmans Mermaid Dream - check. Years of innovation har lett till detta skatmästerverk, som annars bara syns på tolvåringars fingertoppar. 

  Obnoxious, tjock, sovande katt - check. 

Läs mer

& Other Stories äger spelet just nu

Parisa Amiri 16:36 7 Apr 2014

Kommer jag undan med att beskriva butiken som raka motsatsen till Cos, butiksgrannen på Biblioteksgatan som vill klä sina kvinnor i kroppsföraktande a-linjeformer? A-linjeformen finns här också, men bredvid grogghaggedyrkande smycken, väskor, skor och glitzplagg som belyser bristen på passande tillfällen i ditt liv. När det kommer till just accessoarer är de överlägsna. 

And Other Stories fyllde nyligen ett år och har blivit en given del av den runda när man går ut i stan i jakt på en vit skjorta men kommer hem med ett par byxor i rosa ormskinnsmönster, örhängen i form av små håriga ugglor och flyktiga drömmar om hur detta inköp ska förändra ens liv. Älskar skiten. 

*kom till slut hem med en ring*

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla