Breaking Bad

Har återupptagit Breaking Bad

Parisa Amiri 15:59 8 Jan 2014

Och har först NU, efter att ha slukat säsong tre och fyra i Marocko, upptäckt Sauls fantastiska, SLINGADE comb over. Den kanske mest sympatiska frisyren av dem alla.

Läs mer

I spy a famous face

Parisa Amiri 16:11 15 Oct 2012

När ni strosade runt i det krispiga höstvädret i lördags satt jag instängd i ett mörklagt rum med fem andra solskygga stackare. Högtidligt drog vi av ett David Lynch-maraton bestående av två filmer, Mulholland Drive (ett underhållande frågetecken) och Wild at Heart (scenen där en stressad Nick Cage röker två cigaretter samtidigt: ace).

Eftersom jag är part rastlös, part tävlingsinriktad förflyttades fokus snabbt från att luta sig tillbaka och låta sig drabbas av skevheten till att försöka placera så många obreakade skådisansikten som möjligt (lex Mischa Barton/Notting Hill).  Billy Ray Cirus, countrymannen prydd med avancerade slingor som framförallt gett världen Miley Cirus, som hantverkare i Mulholland blev min pokal. 

Fina Tumblrn I Spy A Famous Face delar min kärlek till dessa upptäckter. 

Hatade alla andra That 70s Show? Och Gilmore Girls? Tur att min kärlek räcker för oss alla. 

Här ser vi butiksbiträdet Fenton, djupt hatad av Fez. Idag känner vi Fenton som...

....Dean Pelton i Community! 

Här ser vi en lyckad drag queen i nittiotalsserien Chicago Hope med djupt avundsvärd ögonbrynsform. Idag känner vi hen som...

...meth-dealande Gus Fring i Breaking Bad!

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla