like a vlog

Dokumenterar min egen kamp som filmskapare

creative north 21:17 7 Feb 2016
Se alla artiklar om: 

Att göra sin första dokumentärfilm är fruktansvärt svårt, och det är en process som man sällan får en närmare titt på. Jag har därför beslutat att börja dokumentera min egen kamp som en filmskapare på Creative North.

För ungefär tre år sedan började jag arbeta på min debutfilm, The Pearl Of Africa. Att göra den har länge verkat omöjligt. Även fast intresset för projektet varit stort, så har vi ännu inte lyckats finansiera den. Vi kämpar  fortfarande med att göra klart den. I den 3: e avsnittet undersöker jag hur mycket det krävs för att livnära sig på film.
 
 . .
Läs mer

Att göra Film i Uganda (Video)

creative north 14:39 2 Feb 2016
Se alla artiklar om: 


..

Att göra sin första film är svårt, och det är en process som tittaren sällan får en inblick i. Jag har därför bestämt mig för att börja dokumentera mina egna problem som filmskapare. Like A Vlog är en serie där du får följa med på vår resa med en långfilm, The Pearl Of Africa. En dokumentär om hat, kärlek och livet som transperson i Uganda. Att göra denna film har länge verkat omöjligt, vloggen kommer därför handla om vår kamp att göra klart filmen.


 

Läs mer

Creative North

André Wallström & Jonny Wallström är två bröder som driver ett litet filmproduktionsbolag på den Svenska landsbygden. I Creative North videobloggar de om musik, drömmar och våld. Vi får följa med dem i deras vardag där de utforskar den Skandinaviska ungdomskulturen. 

Dokumentärer:
Creative North - Youtube
The Pearl Of Africa - Nöjesguiden TV

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla