Sexiga ekorren faller ner i slukhål

Nanna Johansson 14:20 3 Nov 2014

Sexiga ekorren faller ner i slukhål – du måste se det för att tro det!


Så mycket tjänar din morsas kompis särbo


Då: barnskådespelare, nu: bäver


Så farlig är din friggebod (och så skyddar du dig)

KÖTTLARM: Hittade fästing i fläskpannkaka


"Hjälp, min sambo är rödhårig!"


Så mycket tjänar han som log mot dig på Pressbyrån men sen visade det sig att leendet var avsett för hon i kassan och då blev det lite konstig stämning


Stekheta Hollywood-trenden: utåtnavel


Samlade på brödrostar i trettio år – dog


Så farligt är ditt bäckenben (och så skyddar du dig)


Pokermiljardär tjockhånades – nu gifter han sig med sexdocka

TESTA DIG SJÄLV: Vad vet du om ryggsäckar? (Endast för PLUS-medlemmar)


Gulliga pingvinbabyn smalchockar alla på bussen – du kan inte gissa vad som händer sen!


Då: fotomodell, nu: faun


"Hjälp, min sambo är 'mambo'!"


Mjau, vilket katt-tass-trofalt (kisse)misslyckande!


Sockersöta uttern om... 
 Skilsmässan 
 Ansiktslyftet 
 Kvinnorna


Då: nyheter, nu: detta

Läs mer

Vet inte vad jag tycker om den nya trenden bland svenska ministrar...

Nanna Johansson 06:09 27 Oct 2014

Läs mer

Jag är Hugo Rask

Nanna Johansson 02:55 25 Oct 2014

Jag är Roy Andersson. Det är jag som är Hugo Rask i Lena Anderssons roman "Egenmäktigt förfarande". Det är dags att ta bladet från munnen, för jag tror att jag talar för alla killar som bara vill Skapa när jag säger:

Måste Lena Andersson vara så brudig? Alltså seriöst, måste hon vara så krävande, kvävande? Herregud, jag har väl annat att göra än att vara en "royboy" åt alla kvinnor som springer efter mig. Jag gör Stor Film. Min nya heter "En duva satt på en gren och funderade på tillvaron". (Undertitel som inte fick plats: "Sen kom en tjejduva och störde honom med kärleks-SMS".)

Fler exempel på Spännande Saker jag gör: 1) Tänker Avancerade Tankar. 2) Dricker lite vin i ateljén. 3) Äter franska delikatesser. Dagsfärska baguetter som jag slukar i en enda tugga. Mörsar in dem på tvären tills ansiktet liknar en rugbyboll. Ja, vadå då? Vi killar håller på med sådana saker. Det enda vi inte håller på med är känslor (eller som jag så skämtsamt brukar kalla dem: "menslor").

Har jag förresten sagt att min nya film heter "En duva satt på en gren och funderade på tillvaron, och hux flux kom Lena Andersson och beskrev hans geni i en roman"?

Nej, jag är inte intresserad av att läsa den där boken, "Allsmäktig filmskapare" eller vad den nu hette. Den lockar mig inte! Dessutom har jag så god fantasi att jag utan problem kan föreställa mig vad det står: "Där låg han, stark som ett sjölejon, vacker som en renässansmålning i morgonljus, et c." Men det var kul för henne att hon fick Augustpriset. Duktigt! Fast vi får inte glömma vem priset är uppkallat efter. Tror du att den killen svarade på SMS inom loppet av en timme? Nä, just det. Lite får man faktiskt offra för Konsten (t ex tjejer). Det fattar hon ju egentligen, Lena. När hon är analytiska Lena och inte buhuhu!-drömprinsen-vill-inte-bli-ihop-med-mig-Lena. 

Fan att alla brudar alltid blir kära i mig :( :( :(

Nä men hon är ju skarp, det får man ge henne. Synd bara att hon måste vara så jävla needy. Som en hundvalp som nån råkat glömma i en bil mitt i högsommaren. Bara stirrar på en med stora ögon och flämtande tunga, kräver uppmärksamhet. Förebrår en för att man går förbi, visslande, svingande dagens DN, på väg mot nya spännande filmprojekt. 

Vad hände med den härligt knulliga stämningen? När blev allt så komplicerat? Vad vill ni kvinnor ha av mig? Det finns inte tillräckligt av The Royster för att det ska räcka åt alla!

For the record har även JAG vunnit priser. Fem (5) guldbaggar hittills. Fler är på väg, det känner jag när jag slickar på fingret och håller upp det i vinden/rövhålet.

Jag är Hugo Rask. Jag är Roy Andersson. Jag gör egensinniga, konstnärliga filmer. Ni missar väl inte min nya? Den heter "En duva satt i en bil och berättade att han är huvudperson i en bok som han inte orkat läsa".

Läs mer

Bokmässan

Nanna Johansson 09:37 25 Sep 2014
Se alla artiklar om: 

Då var det dags för bokmässan igen. Jag kommer som vanligt att sitta i Galagomontern och signera (fredag kl 16 och lördag kl 12) samt ha lite seminarier och sånt. Hinner inte skriva ut hela schemat pga måste med ett tåg.

Men hur som haver: På mässan kommer man att kunna införskaffa min splitter nya Skönhetskalender, med tips och trix för hur man blir en allmänt snygg och lyckad människa. Här är ett smakprov ur den:

 

Läs mer

Brådskande höstmeddelande till alla tjejer

Nanna Johansson 12:49 6 Sep 2014

Ni kanske trodde att sommaren var den årstid som innebar mest krav, med all kroppshets som den för med sig. Men tro inte att ni slipper undan bara för att det blivit lite kallare!

Det här är vad som gäller i höst:

- Varje tjej måste lägga en supernaturlig makeup och iklä sig en nästan löjligt gullig kappa.

- Varje tjej måste äga minst ett par bedårande gummistövlar och minst en gång skutta livsbejakande i en vattenpöl.

- Varje tjej måste vid minst ett tillfälle under hösten sitta på ett supermysigt café med händerna kupade runt en (överdrivet) ångande tekopp.

- Varje tjej måste inleda minst ett heteroförhållande med en äldre man med kulturellt kapital och/eller ribbstickad kofta. Minst en gång måste hon bli bjuden på hans specialitet "smörstekta kantareller". (Rätten avsmakas med fördel direkt från träsleven i ett rustikt kök.)

- Varje tjej måste vid minst ett tillfälle stå och se drömmande ut under ett träd och tänka supernäpna hösttankar såsom:

- DESSUTOM måste varje tjej göra detta.

De som av någon anledning misslyckas med att leva upp till de här kraven blir bannlysta från alla sammanhang där typiska hösttjejer figurerar, t.ex. Ellos-kataloger, instagram och mansgeniers prosa.

Hej.

Läs mer

Nanna Johansson

Jag heter Nanna Johansson och jobbar som serietecknare och krönikör i Malmö. Har även lånat ut min späda pojkröst till Tankesmedjan i P3 och skrivit skämt för olika TV-program. 

Mina serier finns att köpa/låna i bokform och heter då: "Välkommen till din psykos", "Mig blir du snart kär i" och "Fulheten".

PS: Följ mig skitagärna på Twitter. @Dom_tvingar_mig.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!