Joel Ighe fick spruta i röven

Efter fyra dagar med båtliv och fest fick nattklubbsprofilen Joel Ighe nog och unnade sig således ett B12-dropp. Som bonus fick han vid samma besök även en spruta i röven. Exakt vad sprutan innehöll framgår ej av den instastory som återberättar händelseförloppet men Ighe ska tydligen efter ingreppet må klart bättre. 

0 Kommentera

Avlyssnat

När vi dränkte våra sorger i fernet på Wollmars på tisdagkvällen uppenbarade sig ett oväntat ansikte. Philippa Parnevik var närmligen där i samma ändamål. Det fick oss att undra hur långt gentrifieringen av Wollmars är på väg att gå, och vem som kommer att dyka upp härnäst. Betty Autier?

Vid lunchtid på måndagen såg vi Mark Levengood spankulera omkring utanför slottet. Vi kunde inte låta bli att lägga märke till hans cinnoberröda t-shirt med en vit cirkel i mitten. I cirkelns mitt fanns inte en swastika, som vi först befarade, utan siffran 2. Ovanför stod "Bitch number". Vi på Nöjesguiden tycker att det är mycket bättre att vara Bitch number 2 än att vara nazist.

Har du närt en hemlig dröm om att sälja alkohol till Edward Blom utan att jobba på Systembolaget? Då har du din chans nu. "Skulle gärna få kontakt med en välsorterad alkoholsmugglare - särskilt om han har hemleverans av gamla, tyska högprädikatsrieslingviner till försäljning. Tipsa gärna i DM. (Frågar naturligtvis åt en kompis och på journalistiska grunder.)", skriver mathistorikern på Twitter.

PH-Adam har brutit sin vänstra hand. Detta meddelar Linard själv via Instagram med en bild där man tydligt kan se gipset. Bildens caption är ordvitsen "got used, left broke".