Annons

Knak och brak

Kristin Zetterlund 19:19 27 Nov 2015

Ååååååh minns ni när jag testade Lagree? Helvete det var typ det sjukaste jag tränat. Ovan satte jag ihop en bild på Karlie Kloss när hon tränar det vs. Eder Zäta. Inte lika graciööööös men med GOTT HUMÖR!!!

Har iaf fått in en sjukt bra rutin den senaste tiden, jag tränar på lunchen tisdag, onsdag, torsdag. Det är så jävla underbart för sen är jag liksom klar?! Behöver inte ens tänka på't nåt mer och får en välbehövligt avbrott i dagen. Har så sjukt bra pass på SATSet som ligger prick under mitt jobb och lunchtid går alla mina favoriter som tex pilates. Går jag 150 meter bort kör de balettpasset Barre som jag också försöker få plats på så ofta det går! Som gammal (urusel) balettdansös är det skitkul att få lufta sina gamla (urusla icke-)skills. Nu läste jag dock att Lagree-stället jag testade förra året, BE.CORE, ska öppna nära mitt jobb så ojoj det kan bli farligt. Den träningen var verkligen the bomb så kommer lätt behöva köpa till nåt klippkort att komplettera med där också. 

Men alltså igår...................... Så fort jag kommer in i en träningsperiod blir jag liksom rätt kaxig och känner mig väldigt fort väldigt fit och ruttad. Så skulle jag köra lite Egen Stretch efter pilatespasset igår och tänjde nacken lite casual, som jag alltid gjort i alla mina dansår. Och KNÄCK sa det. Ja juuuuuuuuuuust det du är ju 27 nu och inte 18 va???? sa kropphelvetet. En snabb, enkel, väl inarbetad stretch jag kört i alla mina dar blev plötsligt något fruktansvärt och nu kan jag knappt röra varken rygg eller nacke istället. YEAH. Älskar verkligen det mesta med att åldras men det här att kröppa inte hänger med är ju..................................... diskuterbart.

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

I've got all these curves, all this nerve

Kristin Zetterlund 07:22 27 Nov 2015

Iiiih Kehlani är i Sverige! Har ni lyssnat nåt på henne?? Tycker hennes musik grows on u, inte sån dängalänga vid första lyssningen men gonar du dig igenom albumet är det svårt att inte bli förälskad. Och framförallt om du följer henne på instagram för daaaaannnggg vad hon är rakt ut dunderhet. Där har hon i alla fall postat lite om hur hon nu är i vårt avlånga land och ska spela på lördag på Green Door Project, så dit måste jag ju självklart. 

Favoriter från skivan "You should be here" som släpptes tidigare i år är "How that taste", "Wanted", "You should be here", "The Way", "The Letter" och "Bright" heheheh jamen nästan alla låtar va?? Ni hinner ju fortfarande lyssna in er innan lördag, KÖR!

0 Kommentera Läs mer

Big girl wallet

Kristin Zetterlund 19:45 26 Nov 2015

I know what ur thinking: är det där en Kakan Hermansson original i bakgrunden???? Och svaret är JA. Att investera i konst är en självklarthet för mig. Äeee inte riktigt än va, men har denna fina kruka som jag är mäkta stolt över!

Ville visa min nya vuxenplånka jag fick i födelsedagsprelle! Den är rätt stor och ordentlig med fack för kort och liten ficka för mynt och annat plånboksskit. Svinbra!!! Har haft en alldeles underbar portmonnä från Commes des Garcons i massvis med år som jag fick av mina ladeez en gång i tiden och älskar den, men den är bara som en ficka. Där alla kvitton, mynt och tiotusen kort har trängts. Det var dags för en upgrade värd en 27-åring! Och se på upgrade jag fick!! #blessed

Satte den i test för första gången idag och ja det slutade med att jag choppade så mycket att jag tog upp två platser på bussen på vägen hem SÅ JAG TROR DEN FUNKAR. 

0 Kommentera Läs mer

Swede on Swede

Kristin Zetterlund 07:40 26 Nov 2015

Hallå detta mys då! Glömde ladda upp denna bild i mitt inlägg från AMA's röda mattan men vår alldeles egna Tove Lo var ju en av de ballaste på plats om du frågar mig. Och vet ni vad, på sig hade hon en klänning från den allra bästa kollektionen på Modeveckan i somras - Lamija! Jajamensan hon bar färsk ny cool gränslös het jävla svensk design och så fett att det var just Lamija som ändå är rätt up and coming.

PS kul att jag har de exakta bootsen om jag får skryta lite?? Ja det får jag. Köpte mina från Asos men har sett att det finns liknande lite överallt, inne på River Island tex. Extremt bekväma och varma så här års!! 

PS 2 ursäkta mig hur snyggt är det att det flätade svarta tyget är RÖTT på insidan?? Såg detta först nu och modedog lite

0 Kommentera Läs mer

Det är dags att vara jävligt ARG

Kristin Zetterlund 20:31 25 Nov 2015

Det mesta känns så jävla menlöst nu tycker jag, vet liksom inte hur jag ska förhålla mig till allt som händer med vår migrationspolitik annat än att jag blir så förbannad att jag vill gråta hela tiden och jag vet att jag måste AGERA. Det finns så mycket att säga om regeringens besked den 24 november och jag är verkligen inte den som formulerar mig bäst om det hela. Jag vet bara vad jag känner i hjärtat och jag vet att det visst finns lösningar, det är  t o m fakta som de skriver på KIT

Känner du som jag är det i alla fall viktigt att vi agerar nu. Vi kommer skämmas ihjäl när vi är äldre att vi lät det här ske under vår livstid, verkligen en historisk skamfläck. Värst av allt är tanken på alla barn det här kommer att drabba, mitt går i tusen bitar/sekund. Jag kommer att stödja Rädda Barnens Ungdomsförbund i deras protest mot det här den 1 december kl. 18 på Medborgarplatsen, snälla öppna era hjärtan och gör detsamma!

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons