Annons

Busfröt här!

Kristin Zetterlund 17:40 4 Sep 2015

JIHOO läs min senaste skönhetstext här! På kuliga temat "skönhet som killar hatar"!

Verkar vara många som läser den och inte fattar alls, inte fattar humor, ironi eller livet heller kanske?? Extremt fascinerande hihi. Också många som typ bara läst rubriken och sen valt att tolka den som en guide till vad du ska undvika för att killar ska tycka du är snygg och då blivit sura: "ja men vem bryr sig om vad killar tycker"! Ja fasssst poängen var ju exakt det, bara att det är så himla kul att driva med Alla Män så en kan ju inte hjälpa det när chansen fås. Busfrö som jag är!!

Säker på att NI fattar, mina hjärtys!! PUSS O KRAM trevlig helg nu drar jag ut i skogen med otvättat hår, typiskt sånt som killar hatar (fast skogen älskar dom obs!!)

2 Visa kommentarer (2) Läs mer

Höru Mej Bae?

Kristin Zetterlund 07:37 4 Sep 2015

Ooouuufff den är lagd!!!

Michel Didas "Höru Mej Bae" har fått en queelig remix med denna elit: Sabina Ddumba, Cherrie, Mapei, Silvana Imam och Seinabo Sey (!!!!). Tänkte direkt på Linda Piras "Knäpper mina fingrar" vars remix verkligen lyfte hela låten och helheten blev så mycket fetare med en massa goa brudar som bidrog med så mycket grymt. Känns som att vi får vara med om exakt samma sak här då jag ärligt tycker att låten typ lyftes till en helt ny nivå iom dessa helt sinnessjuka features!

Seinabos rap är!!!!!!!!

Allas rap tho!!!

Snacka bara true shit bae jag är allergisk mot bullshit

--------------------------------------------

UPDATE! Nu har videon också lagts och om inte originallåten i sig vore fet nog, inte remixen fet nog, så är videon sannerligen ALLT. Genomgående tung och avslutas med lil queenie Zara Larsson på Skype som lägger sin vers rakt ut i cyberspace och slaktar hårt, precis som resten av gästerna.

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

Hjälp behövs

Kristin Zetterlund 19:20 3 Sep 2015

En förutsättning för att få fortsätta läsa denna blogg är att ni smsar FLYKTING100 till 72980 för att ge 100 kr till UNHCR eller ännu bättre, bli månadsgivare HÄR. Vi måste hjälpa medmänniskor som hellre riskerar sina och sina familjers liv för att försöka överleva än att vara kvar i sina en gång trygga hem. Du och jag har bara tur som föddes här!!! För i helvete. Det måste skapas trygga och lagliga vägar att ta sig dit du behöver för att kunna leva, jorden tillhör ju oss alla lika mycket.

0 Kommentera Läs mer

En liten tillbakablick

Kristin Zetterlund 07:34 3 Sep 2015


Bilder snodda från: Petra, Margaux, Stureplan.se & Emma

En väldigt liten throwback: två bilder per dag från modeveckan som ägde rum i förra veckan!

Typ fortfarande helt socially exhausted efter den veckan, men lagom till att jag börjar återhämta sig ska jag iväg hela helgen med vänner på landet. Så det lär inte bli en lugn sekund nu heller nä!! Fast denna gång i mjukisar istället för några outfits tänkta att hålla från morgon på jobbet till sena kvällar efter modevisningar uuuscchhh hatar att klä mig för såna där långdagar. Så ja, i helgen blir det kanske inte så många lugna stunder MEN jag kommer åtminstone kunna ha på mig pyjamas större delen av dagarna. Och det är ju alltid nåt!

0 Kommentera Läs mer

Power of the wand

Kristin Zetterlund 21:27 2 Sep 2015

Igår testade jag Batistes nya torrschampo och släpade med min bebi som fick håret lockat med sån där kon-tång ni vet?? "Det nya" tydligen. Kolla va fin hon blev!!! *hjärtögonemoji*

Har velat köpa sån ett tag nu och kommit på att det är ju en perfekt present att önska sig men sen också kommit på att jag fyller först i november så jag orkar inte vänta så länge heheheh. Så idag beställde jag en istället!! Blev en sån Cera Wand och jag hoppas det blir bra?! Jag försökte locka mitt eget hår med en vanlig old school-tång i helgen till Guldknappen, blev bara ett rakt veck över halva topparna så Ida fick göra om allt åt mig yeaaaaaaa vilka skills alltså. Ser fram emot att testa wanden, låtsas i några sekunder för länge att jag är Hermione as my true destiny calls for, sen göra jättefina lockar och visa er resultatet!

0 Kommentera Läs mer

Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons