Annons

Cooking with Chrissy

Kristin Zetterlund 11:22 31 Jul 2015

Jag har tappat räkningen på hur länge jag och mina kompisar har obsessat över Chrissy Teigen och inte velat något hellre än att hon ska börja hänga med oss :((( För er som helt missat Chrissy (STACKARS ER) så är hon modell, programleder en lip sync-tävling, jobbar på sin första kokbok och är gift med John Legend. Som om det inte vore nog att hon själv verkar vara världens härligaste person (en slutsats jag dragit efter att ha följt henne på typ alla sociala medier i flera år, så I think I know my Chrissy okay) så är hon och John ihop även typ världens härligaste par??? Och nää inte bara för att han skrev episka "All of me" till henne, ja det är väl på sätt och vis #goals, men kolla klippet ovan från hennes Instagram inatt.................................... HUR kul kan ett par människor vara, herregee!!

Chrissy håller som sagt på med sin första kokbok (efter att ha lagat mat och lagt ut recept på sin sajt och Insta under en jättelång tid!), så de håller nu på att fota till boken - vilket är vad vi kan se ovan. Det är alltså inte en helt vanlig hang out session hos Teigen/Legends, även om jag gärna skulle vilja tro att det ser ut typ så där även om kamerorna inte är där!

Jag ska bara fnula lite till på hur jag ska ta mig in i hennes liv hmmm hon svarade mig en gång på twitter när jag skrev någon kul reply till henne, så känns ändå som jag är ungefär halvvägs där??

0 Kommentera Läs mer

Miss Goody Tomate Face

Kristin Zetterlund 23:35 30 Jul 2015

Sa ju att jag skulle va seriös med mitt Khloe:ing på gymmet!!!! Hoppas det håller i sig bara, det vet en ju aldrig.......................

Kom tillbaka till stan idag, körde faktiskt bil hit! Det var en bra idé att öva lite långkörning tänkte jag - SYND bara att jag fick åka genom årets skyfall = var med om 34 vattenplaningar och maratonköer från typ Södertälje till södermalm som gjorde att den vanliga turen på 2h tog 3h. Höll på att pinka på mig (av pinknödighet, inte rädsla!!), men nu vet jag i alla fall att jag kör som den queen jag är oavsett hinder. YAS this is a not so humble brag!

Sen har jag städat hela mitt lilla hem och sen drog jag då till gymmet. VAAAAA. The humble braggin' won't stop!!! Kanske mest för att jag vill påminna mig själv om att det är en torsdagkväll, jag har semester, vädret är bra just prick nu i alla fall, det är Pride - och jag är inte ute och dricker vin och har mig! Ibland överraskar jag mig själv till och med. Du har såna här dagar också!! Heja heja! (Det betyder att du ABSOLUT får unna dig en riktig pangkväll snart vashegu ;))) 

0 Kommentera Läs mer

Sommarklackar!

Kristin Zetterlund 12:04 30 Jul 2015

 

Har hittat så många fina skor på Asos att jag kände att jag måste dela med mig!! Gemensamt är att de är väldigt roliga med färgerna och är mer som små konstverk bara i sig. Kanske rätt svårmatchade typ? Vilken tur att en skiter fullständigt i sånt då!

Rosa-orangea strappy stilettos jag gärna bär på salsaklubb i Miami i höst ;)))

Futuristiska godisbitar som är såna jag drömmer om att en dag plötsligt kommer tycka är sköna nog att strutta runt i på kontoret

Nästan lite business in the front, party in the back här?? Syns kanske inte supertydligt men klacken är helt decked out med paljetter och blommor!!

HÄR snackar vi också business in the front, party in the back! Men en lite mer lättburen version, eller lätt o lätt men lättare att gå i kanske då??

Ett limegrönt gosedjur på foten?? Eeeeh trodde aldrig jag skulle cravea just det men jo nu har det blivit så!

Och det vore inte tips från denna Zäta om det inte fanns med ett par riktigt chunky heels, det som ligger mig varmast om hjärtat. Dessa ljust syrénlila med mintstenar på ser HUR bekväma ut som helst och är typ perfekt sommarskojiga.

0 Kommentera Läs mer

Party in the city where the heat is on

Kristin Zetterlund 16:58 29 Jul 2015

Ledsen att behöva göra så här but I gotta throw it back a bit, nämligen till Las Vegas 2013 sist jag var i USA! Har haft enorma sakningar efter Amerikat på senaste tiden och fnulat på vad nästa resa dit ska bli för nåt. Men så kom det som en skänk från ovan: Rebecca vill fira sin Durty Thurty i Miami i höst och vad passar då bättre än en full on GIRLS TRIP!!! Vilken fullständigt underbar anledning att få åka dit igen och just Miami också som jag aldrig varit i! Hur göttigt tror ni att det kändes att få boka en asfet partyresa med massa ägiga brudar mitt i denna pissommar?? Rätt så vill jag påstå. Snacka om MOROT - like literally ska jag äta mer morötter och go Khloe på gymmet fram tills dess.

Uggghhhhh längtar efter att damma av den där klänningen i bild, det är inte direkt den som får se solljuset särskilt ofta men BY GOLLY om inte det är just en sån här resa till Miami som den är Menad För. 

0 Kommentera Läs mer

Let's get physical

Kristin Zetterlund 12:07 29 Jul 2015

Helloooooo Khloe Kardashians shoot för Complex!!!

Jag kom igång rätt bra med min träning strax innan semestern (cuz who plans ahead amirite??) men alltså nu när jag ser Khloes träningsinspirerade fotografering blir jag inte mindre extrempepp att komma tillbaka till stan och börja träna igen! Khloe säger själv att hon tränar stenhårt typ varje dag och såg precis på ett sånt därnt Kardashian fankonto (följer X antal såna....) som la upp massa bilder inifrån hennes FITNESS CLOSET. Hon har alltså en hel stor walkin för bara hennes TRÄNINGSKLÄDER och grejer. Det är riktigt tung asso!! Är kanske inte riktigt där *än* lol men bra med goals också.

I övrigt pratar Khloe om massa saker i tillhörande intervjun, bl.a om sitt lille bråk med Amber Rose, Caitlyns könskorrigering, minderåriga Kylies förhållande med 25-åriga Tyga URK där håller jag inte med henne men men, Kim & Kanye och jaa massa mer. Hela intervjun kan läsas här!

0 Kommentera Läs mer

Kristin Zetterlund

Kristin Zetterlund är 26 år och bor i Stockholm där hon jobbar som digitalkoordinator på Bonnier Tidskrifter.

Förutom att hon är en skitbra DJ är hon kolhydratsgalen, besatt av Lil' Kim, parfymnörd och lever för fina väskor.

Här i bloggen "The whitest girl alive" skriver hon om sitt liv och sina tankar. Högt och lågt, djupt som ytligt.

Kristin på Instagram

Best of Kristin

10 signs att dra från jorden

En fet suck

H1 feat. Dick

Met gala 2012

Kristin ventilerar

Hur jag nommar

Well, lookie here

Lever nästan

Yay & Nay: Junis omslag

Kategorier

Konsert

Outfits

Inchöpt

Röda mattan

Sexyveggie

Maila gärna Kristin på: kristin.zetterlund@nojesguiden.se.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons