UNIIQU3 – The New Klassiks

Malin Wester 18:00 7 Apr 2014
Se alla artiklar om: 


Fattar vi den här dröm-combon: UNiiQu3LIT CITY TRAX!!? <3

I höstas gjorde jag den här intervjun med UNiiQu3 - Jersey Club Kween - en av mina stora inspirationskällor. Nu har hon alltså släppt sin första riktiga EP The New Klassiks på J-Cush's skivbolag Lit City Trax. Den här tjejen jobbar stenhårt och gör det riktigt bra, pushar scenen så den håller sig fräsch och intressant. Hoppas verkligen det blir en scandi-tour snart! Kolla in mer om släppet och medföljande intervju på Dazed Digital.

Läs mer

DJ's att hålla koll på: Liana

Malin Wester 18:16 3 Apr 2014

Jag har diggat dom här mixarna från en ny favorit, Liana. Hon är en skitball brud från UK som mixar bl.a. grime, garage och det bästa med bas. Den första är hennes gästmix på Faze Miyakes program på Rinse FM.nästa mix är för Tim and Barrys tv-program Don't Watch That. Så bra!! <3 

Läs mer

Radio Skanstull #REVENUEREVIEW snackar Happy "YOLO" Hardcore och Gabber

Malin Wester 12:40 2 Apr 2014

Genier spekulerar, typ korrekt sammanfattning av de två timmarna pod-material nedanför från när jag gästade lördagens Revenue Review tillsammans med Lars Jämtelid, Vero Veramente och TTTTTTTTTM (Teodor Meurlin). Typ sammanfattningsvis får vi, förutom skitbra lektion i Happy Hardcore och Gabber, growl från Vero, veta hur ofta Teo blir kåt och ifall det gällde denna kväll, en eventuellt sann historia om hur fantomens tecknare blev galen och bitvis krympte Fantomen och en sjukt dramatisk chans-frågning på Teo av Vero som eventuellt ledde till bråk.
:´´´D Läs mer

Be Right Bass Selector Series

Malin Wester 10:53 28 Mar 2014


En av mina absolut favvoklubbar är i gång med en helt galen mixtape-serie: Be Right Bass Selector Series. Redan nu finns två feta mixar att lyssna till och vi har mer att vänta. VIIIIBES!

Det första är av lokale Malmöselektan Makks med bl.a. denna feta Cocotaxi & Redfox-remix bakom sig. 


Nr 2 är Uppsala-bon Dance Kill Move som släppt på både Generation Bass och Enchufada.

Läs mer

RADIO SKANSTULL #REVENUEREVIEW snackar Ballroom/Vogue

Malin Wester 12:26 24 Mar 2014

Också denna vecka gästade jag Revenue Review tillsammans med Lars, Karin Kirchmeier och Funky Loffe. Funky Loffe/Christofer Loffe Eriksson fanns, efter ödets principer, hängandes utanför studion vilket sammanföll helt perfekt då han är Vogue-expert och programmets tema var just Vogue/Ballroom. Karin är ett allkonst-geni och har bl.a. gjort det grafiska till några av grejerna i Sadboys merchandise och posters. Hoppas också hon någon gång släpper den musiken hon pillat på, kan bli skitfett! 
Läs mer

Malin Wester

Jag heter Malin Wester och jag gillar att dansa till skitsnabb musik.

Ibland är jag arkitektstuderande, ibland DJ- och klubbarrangör, ibland är jag grafisk designer och ibland skriver jag i Nöjesguiden om klubbvärlden här i deep-deep south.

Då allt hänger samman är det vad bloggen handlar om, mest skitbra musik och detta Urban Malmö/Köpenhamn-life.

Länkar:

https://soundcloud.com/malinss
https://www.facebook.com/Systerkollektivet
http://ticklemyherring.tumblr.com/

 

Kontakt: malin.wester@nojesguiden.se

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!