Trina

S: MISS TRIIIIINAAAAA

Vad blir det för rap 11:36 18 Oct 2015

Hej.

Jag har inte bloggat på ca en evighet, men nu e jag här bitch här bitch. Jag behöver erkänna en grej....

ush.gif

I somras började jag för första kanske andra eller tredje gången gilla en Drake-låt. Den Hotline Bling. Jag vet inte va jag ska skylla på, jag va i ett svagt emotional state kanske? Iaf jag ÄLSKAR den låten. Vem e jag? Va e nästa grej? Blev faktiskt riktigt skakig av insikten, men sen gick det ungefär en eller två sekunder och jag insåg även att jag är en vuxen kvinna och att jag är värd en eloge som trots min höga ålder kan öppna mina öron för musik jag alltid hatat.

SKITSAMMA. "Fan och hans moster" (asså typ alla) har remixat Drakes hitlåt. Min personliga favvo bland remixerna hittills är nog den som Mila J gjorde men den e nu petad från topplistan för ingen mindre än THE BADDEST BITCH har tagit sig an låten. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Versen här e så jävla mycket old school Trina och jag _ÄLSKAR_ det!

Trinas 1-900-BADDEST gav mig inspiration och jag gjorde därför en gif på när Trina kastar sin telefon i poolen i videon till Single Again, aka världshistoriens kanske bästa arga breakup-låt någonsin:

t2uxb0z_-_imgur.gif

Låt oss nu alla be för att Trina till slut lyckas släppa sitt sjätte album!!!

Läs mer

S: TRINA + LIL MO!

Vad blir det för rap 12:16 6 Jun 2014

trina-cut-u-off.jpg

Ett blinged out omslag och två av mina favoritmusikkvinnor, vad mer kan man kräva? Lil' Mo släppte i våras mixtapet No Shit Sherlock, där hon bland annat remixar K Camps dunderhit Cut Her Off. Lil' Mos remix har nu fått en remix (snurrigt) med Trina, där Trina rappar om att både snubbar och känslor kan dra åt helvete, det enda som räknas för Trina är pengar. Rappar Trina kanske om French Montanas värdelösa ass? Hur fan ska jag veta det? Vad jag däremot vet är att det finns inget bättre än när kvinnliga artister tar en snubbes mer eller mindre kvinnoförnedrande sång och vänder den mot snubbarna. ÄLSKAR DETTA!

Läs mer

Vad blir det för rap

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla