The Hobbit

Surprise surprise, Presbrandt pratar Göran Persson-engelska

Tobias Norström 10:30 12 Nov 2013

Ovan finns ett kittlande litet hemma hos-reportage om allas vår Beorn. Det är en egentligen ganska intetsägande inblick i scenbygget inför nästa »The Hobbit«-installation men framförallt är det första gången vi ser Presbrandt röra sig i de fina Hollywood-pr-rummen. Han får inte jättemycket utrymme men hinner i alla fall berätta om att det var ett "amazing set" på hisnande Göran Persson-engelska. 

Läs mer

Micke P är visst med i nya The Hobbit-trailern

Tobias Norström 09:37 2 Oct 2013

På Aftonbladet gick det igår att läsa om hur "Jackson retas med oss om Persbrandt" med den dramatiska nedryckaren "Nej, Beorn syns inte i nya filmtrailern heller". Utöver att Beorn redan dykt upp i förra trailern till »The Hobbit: The Desolation of Smaug« stämmer dessutom inte uppgifterna om att Persbrandt skulle vara bortklippt i denna trailer. Han finns där. Tror jag.

Missade du, som Aftonbladet, Persbrandt? Här kommer då en liten inzoomning i den sekvens där Beorn dyker upp.

Wow, mer screentime än Ola Rapace i »Skyfall«! Om du inte riktigt hann med kommer mot förmodan här även en stillis på Gunvald i björndräkt.

Läs mer

Första bilden på Persbrandt i The Hobbit (100% på ricko nu)

Tobias Norström 10:15 12 Jun 2013

Igår släpptes den första trailern till den andra filmen i Hobbit-trilogin: »The Hobbit: The Desolation of Smaug« (spoiler alert bara i titeln). Det var de vanliga tomtarna och trollen. Själva huvudnumret var nog Evangeline Lilly i rollen som alven Tauriel. För oss svenskar fanns dock ett annat huvudnummer, nämligen det så lynniga inhoppet från det svenska löftet Micke Persbrandt i rollen som Beorn. Eftersom jag skojat en del om detta kommer som plåster på såren nu äntligen en riktig bild. Här är han. Gunvald Larsson under ett lager av björndatakod.

Läs mer

Tobias Norström

Tobias Norström är 80-talist, skriver om populärkultur och uppfattas alltjämt som naivt pretentiös.

På den här bloggen avhandlar han kulturens mörkaste farvatten och allsköns drömmar om verkligheten.

Ibland med romantik, ibland med avsmak, ibland med skratt, ofta med ett ohälsosamt allvar.

Kontakt: tobias.norstroem@gmail.com

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla