Jimmy Fallon

Jimmy Fallon är igång

Tobias Norström 12:35 19 Feb 2014

Igår natt sjösattes så den nya upplagan av NBCs tv-historiska institution »The Tonight Show« med Jimmy Fallon som ny kapten vid rodret. Det var en rätt lam debut. Eller en rätt medelålders debut i alla fall. Headlinegäster i premiärprogrammet var nämligen Will Smith (som 45 år gammal pratade om att det är halvtid i hans liv och att han därmed måste passa på att göra saker som att hoppa fallskärm) och FNs eget husband U2. Sen fanns ett gag med några hundradollarssedlar som fungerade rätt okej men det var ungefär det. Inatt gick det bättre när Fallon presenterade ett internationellt toppnamn för tweengenerationen, nämligen One Directions Harry Styles. Med en liten liten twist. I lold. 

Läs mer

Ett litet stycke tv-historia i repris

Tobias Norström 12:41 15 Jan 2014

För drygt tre år sedan gjorde Jimmy Fallon en cover på Willow Smiths »Whip My Hair« i rollen som Neil Young. Som om inte det vore nog gästades covern även av Bruce Springsteen i rollen som en brölig Bruce Springsteen. Ett litet stycke modern tv-historia. Inatt var det dags igen.

Som en kommentar på New Jerseys guvernörs, Chris Christie, beslut att stänga delar George Washington Bridge – världens tyngst trafikerade bro som leder mellan New Jersey och New York – valde Fallon att ge en speciell tolkning av Springsteens »Born to Run«. Gästad av, just det, Springsteen i rollen som en brölig yngre version av sig själv. Kul såklart. Men samtidigt långt ifrån lika bra som »Whip My Hair«-versionen. Och mil från Fallons, fortfarande bästa, Bob Dylan-imitation.

Läs mer

Tobias Norström

Tobias Norström är 80-talist, skriver om populärkultur och uppfattas alltjämt som naivt pretentiös.

På den här bloggen avhandlar han kulturens mörkaste farvatten och allsköns drömmar om verkligheten.

Ibland med romantik, ibland med avsmak, ibland med skratt, ofta med ett ohälsosamt allvar.

Kontakt: tobias.norstroem@gmail.com

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla