New york-rap

House of LaDosha - New york rap!

Julia Pugsi 06:59 17 Dec 2013

Om ni ej vet vad ett house är, är det dags att se Paris is burning nu! Annars är ju också wikipedia en bra grej
Anyway detta crew av genier kallar sig House of Ladosha med Dosha Devistation i spetsen. Det var som att de blev nya hipstergrejen när detta hände:

ladosha.jpg

amanda-bynes-courtroom-fashion.png

Rihanna samt Amanda Bynes sportar deras tröjor. Som ju är en extremt snygg rip-off av Versace-loggan. Gotta love it
 

ladosha1.jpg

Även om allt är politik och allas normbrytande är skitvitkigt blir jag ibland trött på att alla dessa rappare ska kategoriserar i "nya coola queer-rap-scenen". Men det är väl oundvikligt men ibland önskar man lite utopiskt att Dosha t.ex skulle kunna snackas om som vilken rappare som helst. I know hela deras grej handlar om uttryck och sexualitet men är ju också bara en del av ett uttryck som funnits väldigt länge i undergroundkulturen. När det blir mera synligt är det tvunget att berättas hur t.ex Dosha ser ut innan man börjar prata om hens musik. Jag anar ett visst mått av exotifiering i hipstermedia när dessa spännande normbrytande personer dyker upp. De gillar att vältra sig lite i extra det. Men hur som har dom förändrat scenen för alltid vilket ju verkligen var på tiden. Hiphopen kan bara bli bättre nu!

Dosha snackar New york

La'Fem Ladosha from Class NYC on Vimeo.

 "You know, for real. YOLO"

417663_10151010001113819_735012489_n_0.jpg

Bonustweet:

I WANNA FUCK YOU HARD ON THE SINK.

 

Samt speaking words of wisdom

IF YOU WANNA BE MY LOVER, GOTTA GET WIT MY FRIENDS.

Läs mer

New york-rap: Princess Nokia

Julia Pugsi 21:51 27 Nov 2013

54_wavyspice-8575.jpg

Formely known as Wavy spice, Princess Nokia är en qt rappare jag gillar. 
Tjejlyssna på åtminstone en av dessa för att höra hennes grymma rap.
 

Något softare än t.ex junglepussy och också ibland lite tyngre innehåll i sina texter. Hon säger själv att hon gör "cunt wave", vilket ju låter som en awesome genre. Hon som många andra i samma krets lägger energin på sina live-gig och verkar inte tycka de är lika viktigt att "nå ut" med sin musik genom att posta varenda låt på soundcloud. Synd för oss som bor så långt bort från deras gig bara :((


HOLD UP!?? In high school!!?? Alltså kunde ju bha drömma om att ha hälften så kul när jag gick i skolan i dalarna. Detta spär bara på min idé om att ingen borde låta sina barn växa upp i småstäder. Där jag kommer ifrån fick man åka 2 timmar bort om man ville gå en kurs i breakdance :)))))  (Obs ville aldrig själv breaka, jag nöjde mig med att graffa, infon kommer från min kompis Rebecka) 

tumblr_mjai5hbrtq1rdnvweo1_500.jpg

Såhär sa Princess Nokia i en intervju om hennes generation: 

There’s all this talk about how the youth is fucked, and we’re going to hell, and we’re all Internet kids. We are Internet kids! But we’re really smart and special and spiritually-minded. I think my generation is a beautiful representation of fusion. Kids can be whatever they want to be.

Ah blir lite rörd varje gång någon hyllar internetkidsen som de bästa som hänt världen, för så är de!! 

Bonustweet:

DICK IS A CARB... AND I DONT DO ATKINS

 


 

Läs mer

Dagens N.Y-rap: Dai burger

Julia Pugsi 20:57 20 Nov 2013


img-dai-burger_175531399051.jpg

 

Dai burger hänger med junglepussy och gäng på New york-scenen som jag snickesnackat om tidigare. Hennes mixtape ska komma i december sägs det men idag släppte hon en video till sin låt Soufflé! Vet inte så mycket om henne mer än att hon dansat bakom Lil mama och turnerat med Chris Brown :(( Och att hon gör egna smink-tutorials på youtube :D 

 

tumblr_mu0lnke5ze1qfh7joo1_r1_500.jpg
Junglepussy och Dai burger 

 

Läs mer

Cuntmafia - The queen of New york! (Dagens N.Y-rappare)

Julia Pugsi 18:10 1 Nov 2013

Dagens New york-rappare är en av mina favoriter Contessa Stuto eller Cuntmafia. Lärde känna henne genom instagram på grund av älskar hennes stil som är trash, ratchet, porr, tumblr och fetish allt i ett. Så som många klär sig i klubbsvängen fast hon gör det bäst. 

tumblr_lp0uo8dhdu1qfnby2o1_1280.jpgtumblr_ls6tk2yvwt1qfnby2o1_1280.jpg

tumblr_mvhnac3ps61qfnby2o1_1280.jpg

Hon är ratchet såklart och jäkligt hardcore. Hon gör förutom musik, flera klubbar i New york och jobbar som stylist. Hon är den okrönte drottningen av scenen om du frågar mig med ett finger med i det mesta göttiga som händer. Så nu när hon börja släppa musik väntar vi med spänning! 

 
HA vad var det jag sa?? Så jävla hardcore. Och vem såg vi i vdeon om inte gullige Cakes da killa som besökte oss på CAKE i somras och gav oss världens bästa show. Han får ett inlägg här snart jag lovar. 


Om ni vill ha mer vilket ni såklart vill ha
tumblr

Läs mer

Junglepussy! Dagens New york-rappare

Julia Pugsi 17:42 31 Oct 2013

Alltså Junglepussy, var ska jag börja? Denna brud är stone hard ratchet och rappar mycket om sex såklart. Hon har ett rykte om sig att ge dom craziest live-showerna och är överlag sjukt rolig på internet, i intervjuer och på twitter. 

img-soundclouds-jungle-pussy_12245420822.jpg436437745_640.jpg


 

Ang denna video, I know så tråkigt när brudar ska basha andra brudar oavsett anledning men hennes flow + beat i denna är fantastiskt. I denna video ser vi också en skymt av K rizz som jag skrev om igår!

"Hustle hustle, that pussy muscle"
Utdrag från twitter: 

WHEN GOD TRIES TO PROTECT U FRM THE DICK--LET HIM!!!!
 

CLEAN PEOPLE TURN ME ON

 

SOMETIMES IT FEELS LIKE MY ASS IS CONTROLLED MY A PUPPET MASTER FRM HEAVEN

 

I LOVE MY LEGS! IM SO GRATEFUL TO WALK THIS EARTH

 

I BELIEVE MY SOUL IS A SMOOTHIE

 

SHOUTOUT SHORDY DOING HER HOMEWORK WHILE GETTING HER PEDICURE, SHE GOIN PLACES

 

Ni fattar, aldrig tråkig.

Googlar man hennes namn så är typ de första 30 bilderna på henne och inte folk som ligger med varandra i djungeln! Wow, säger ju en del om hur känd hon är.
Ah vad vore världen utan dessa kvinnor? God bless eller vad man säger!

Läs mer

K rizz

Julia Pugsi 05:20 30 Oct 2013

På den queera/alternativa rap-scenen i New York finns sjukt många excentriska roliga faces att upptäcka. Börjar man rota i ena enda av scenen så är vägen inte så lång till att lära känna dom allihopa. En av mina favoriter som kanske inte rappar så mycket är Kayrizz eller K rizz. Hon beskriver sig själv som ghetto-anime och har ca världens roligaste stil. Följde henne på insta ganska länge men hon uppdaterar minst 20 ggr om dagen så pallade inte men hennes tumblr är en guldgruva i stil-inspiration om du gillar cosplay, fetish, ghetto och hello kitty. Jag vet, det låter helt sjukt. Exempel: 

tumblr_mgeorgo3mr1qcr9wso1_500.jpgtumblr_m7xat8rgeh1qcr9wso1_1280.jpg

tumblr_ly6la5hvjw1qd36nro1_1280.jpgtumblr_mup258rlil1qcr9wso1_500.jpg

Hennes tumblr hittar ni här. Hennes mixtape hetter Booby trap dessutom. Och här har vi henne: Inte min nya favoritlåt än men hur som så har hon redan ca 2000 poäng på resten av hiphop-världen. Har en svag spot för dessa genrelösa partypeople som alla gör egen musik. 

Läs mer

Julia Pugsi

JULIA PUGSI gillar att arrangera fest, DJa och röra om i normgrytan.

Med en förkärlek för brudar och hiphop har jag spenderat universitetspoäng på både Kanye West och Brooke Candy. Sommaren spenderar jag på min finaste klubb CAKE där vi gillar att blanda hiphop med cupcakes. Annars hustlar jag mig fram i kulturvärlden och spenderar för mycket tid på tumblr och youtube.

I bloggy skriver jag om internet, fest, feminism, roliga rappare och mina senaste projekt! 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla