Gervinho

Inspirerad av Gervinhos ångest

Fotlol 00:03 9 Feb 2015

Ja här har det ju ekat tomt ett tag, men så händer något så vackert att inspirationen bara forsar in i tassarna och ut skall ord och bild. Det är nämligen så att den 8 februari 2015 fick vi äntligen se Gervinhos ångest i sin fulländade form, och det var vackert.

Final i Afrikanska mästerskapen, Elfenbensnussen och Ghana har spelat 0-0 och Gervinho blir utbytt i 122:a minuten. En ganska bra idé då denna mannen har så svaga nerver att det är den sista personen jag skulle sätta nåt slags hopp till vid en straffläggning. Det räcker dock inte med att gå av planen, Gervinho kan över huvud taget inte ha med straffläggningen att göra.

b9wr-zlcuaaa0wg.jpg

Åh, som jag hoppades att han skulle hitta hem i Arsenal men det var helt omöjligt. Livet i England var alltför stressigt, han ville krypa in och gömma sig i Gunnersaurusdräkten och aldrig komma ut.

skarmavbild_2015-02-08_kl._23.54.49.png

Elfenbenskustens långa förbannelse med missade straffläggningar, förlorade finaler och en ständig oförmåga att nå upp till sin potential är bruten. Gervinhos titt-vägran avjinxade nog helt enkelt ivorianerna och nu är man afrikanska mästare. Bra jobbat!

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla