Into The Valley

Into The Valley återkommer 2016

Festivalbloggen 15:13 7 Oct 2015
Se alla artiklar om: Succéfestivalen vid Dalhalla i Dalarna, Into The Valley, blir av även nästa år.

Om en vecka släpps ett begränsat antal biljetter till "specialpris", det står skrivet på festivalens hemsida. Into The Valley är en elektronisk festival.

Läs också: Into The Valley 4:e bäst i världen.

Läs mer

Into the Valley 4:e bäst i världen

Festivalbloggen 15:26 17 Apr 2015


Vad sägs om en runda festival i detta kalkbrott?

Förväntningarna på sommarens Into The Valley i Dalhalla är enorma. Det amerikanska resemagasinet Jetsetter.com håller festivalen som fjärde bäst i världen.

Både den unika kalkbrottsmiljön och den fantastiska lineupen spelar förstås i Into The Valleys favör. Den svenska festivalen toppas endast av väletablerade Coachella, Pitchfork och Newsport Folk Festival.

Med bokningar som Nicolas Jaar, Four Tet, Richie Hawtin och Nina Kraviz är det inte så konstigt att festivalen står högt i kurs. Även den utlovade food courten – med en rad spännande bar- och krogsamarbeten – bådar gott.

Det återstår att se om Into the Valley kan leva upp till hypen. Kul med internationell uppmärksamhet, oavsett vad!

Läs även: "Into the Valley bokar streetfoodcourt".

Läs mer

Into the Valley bokar Streetfoodcourt

Festivalbloggen 12:36 1 Apr 2015


Projektgruppen Streetfoodcourt kommer att ansvara för maten på Into The Valley.

Ännu en pusselbit har fallit på plats i Dalhallafestivalens pussel. Bredvid scen två kommer det att skapas en food court, där en kan vila benen och ta del av ett antal foodtrucks. Ansvarig för matkonceptet är Streetfoodcourt, som bland annat varit involverade i Hornstulls marknad. 

– Även om det är musiken som står i centrum är ett schysst matområde på festival minst lika viktigt för att helhetsupplevelsen ska bli lyckad. Vi vill skapa en food court där man ska vilja hänga kvar och umgås, menar Pauline Jönsson, projektledare på Streetfoodcourt.

Den sociala upplevelsen och obeprövade platser är en del av Streetfoodcourts koncepttänk. Något som faller väl in med Into The Valley, som äger rum i ett kalkbrott.

Into The Valley äger rum från den 31 juli till den 1 augusti i Rättvik, Dalhalla. Läs även: Yaki-Da gästar Into the Valley.

Läs mer

Festivalbloggen

Festivalbloggen på Nöjesguiden.se släpper nyheter om bokningar, förbereder dig inför festivalsommaren och våra utsända rapporterar från alla Sveriges sommarfestivaler!

Festivalkategorierna:

Bokmässan

Bråvalla

Coachella

Dans Dakar

Into The Valley

Roskilde

Peace & Love

Popaganda

Sónar

Summerburst

Way Out West

Yard

Vill du RSS:a Festivalbloggen? Klicka här!

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Festivalkartan

Festivalkartan