miriam bryant

Blir detta Miriams stora genombrott?

creative north 09:22 28 Oct 2015
Se alla artiklar om: 

Creative life är en berättelse som handlar om att våga gå sin egen väg trots tvivel. Genom texter, föreställningar och inspelningar ger Rebekka Karijord oss en inblick i hennes liv som artist och konstnär. Hon berättar om kärleken till musiken, och vad den egentligen betyder. Både för henne och andra människor. Efter ett litet uppehåll kommer vi nu med avsnitt 7. 
 

.
 

Så Mycket Bättre har ju även dragit igång och någon som jag verkligen blivit imponerad av är Miriam. Vilket fantastisk röst hon har! Hon är ju en artist som länge varit på väg att få sitt stora genombrott, med internationella låtar så som Push Play och Dragon. Men trots att dessa låtar gått rakt upp på topplistorna, har hon tidigare varit ett relativt okänt ansikte.

De känns som att de flesta har hört hennes musik, men få tror att hon är svensk, och ännu färre vet hur hon är som person. Visste du vem Miriam var innan Så Mycket Bättre?

 

.

Läs mer

Så Mycket Bättre, Artisternas PR-maskin?

creative north 17:18 9 May 2015
Se alla artiklar om: 


Sommaren är snart här, vilket betyder att inspelningarna av Så Mycket Bättre börjar!

Ser du fram emot den kommande säsongen? Sven- Bertil Taube, Ison, Miriam Bryant, vilka fler?

Jag förstår mycket väl varför man som artist tackar ja till ett program så som Så Mycket Bättre. Det är ju en PR-maskin utan dess like! Det är klart att serien har sina intressanta delar. Den OTROLIGT konstiga mixen av artister, personligheter och människor samlade på en och samma resa. Jag trodde tillexempel aldrig att jag skulle få se Ken Ring och Ebbot Lundberg finna varandra.

Men hallå? Försök att undvika serien i Svensk media under sändningsveckorna. Antalet artiklar är nog inte långt ifrån Zlatans veckoupplaga i Aftonbladet & Expressen. 

Detta kanske inte är den stora anledningen till varför många av dessa artister tackar ja, men det lär ju inte direkt vara någonting som de missat. 

Eftersom en av årets deltagarna kommer vara Miriam så tänkte vi dela med oss av en Live Session som vi tidigare gjort med henne. Jag tror att det svenska folket kommer få det svårt att inte älska den ljuva röst hon besitter... rysningarna är nära. Ha en fortsatt trevlig lördag!

.

Läs mer

Creative North

André Wallström & Jonny Wallström är två bröder som driver ett litet filmproduktionsbolag på den Svenska landsbygden. I Creative North videobloggar de om musik, drömmar och våld. Vi får följa med dem i deras vardag där de utforskar den Skandinaviska ungdomskulturen. 

Dokumentärer:
Creative North - Youtube
The Pearl Of Africa - Nöjesguiden TV

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla