artist

När livet dramatiskt ändrar riktning

creative north 16:35 6 Jan 2016
Se alla artiklar om: 

Livet tar oss på oerhört många olika vägar under vår livstid. För många konstnärer är det en resa in i det okända, driven att uppnå något abstrakt. Som kanske handlar om att våga gå ur spår för att hitta något nytt och intressant. Att besöka platser få sett förut för att försöka förstå den mänskliga existensen, eller åtminstone närma sig den. Idag släpper vi det sista avsnittet av Creative Life,  en serie om just detta. 

Genom texter, föreställningar och inspelningar ger Rebekka Karijord oss en inblick i hennes liv som artist och konstnär. Hon berättar om kärleken till musiken, och vad den egentligen betyder. Både för henne och andra människor.

.
Läs mer

Blir detta Miriams stora genombrott?

creative north 09:22 28 Oct 2015
Se alla artiklar om: 

Creative life är en berättelse som handlar om att våga gå sin egen väg trots tvivel. Genom texter, föreställningar och inspelningar ger Rebekka Karijord oss en inblick i hennes liv som artist och konstnär. Hon berättar om kärleken till musiken, och vad den egentligen betyder. Både för henne och andra människor. Efter ett litet uppehåll kommer vi nu med avsnitt 7. 
 

.
 

Så Mycket Bättre har ju även dragit igång och någon som jag verkligen blivit imponerad av är Miriam. Vilket fantastisk röst hon har! Hon är ju en artist som länge varit på väg att få sitt stora genombrott, med internationella låtar så som Push Play och Dragon. Men trots att dessa låtar gått rakt upp på topplistorna, har hon tidigare varit ett relativt okänt ansikte.

De känns som att de flesta har hört hennes musik, men få tror att hon är svensk, och ännu färre vet hur hon är som person. Visste du vem Miriam var innan Så Mycket Bättre?

 

.

Läs mer

Creative North

André Wallström & Jonny Wallström är två bröder som driver ett litet filmproduktionsbolag på den Svenska landsbygden. I Creative North videobloggar de om musik, drömmar och våld. Vi får följa med dem i deras vardag där de utforskar den Skandinaviska ungdomskulturen. 

Dokumentärer:
Creative North - Youtube
The Pearl Of Africa - Nöjesguiden TV

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla