FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Frans Strandberg 21:12 20 Jan 2011

NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ KILLFEZT MED TRANSFRANS????????

www.nyheter24.se/blogg/killfest

Flyttar alltså bloggy från Nöjesguiden nu. Jag har inte tid med TVÅ bloggar. Fortsätter dock skriva i tidningen om teve.

Följ med mig nu era fuckerz!!!!

Läs mer

Gårdagens samtal

Frans Strandberg 15:17 19 Jan 2011

Det här med att Thorén Business School har börjat antasta blivande gymnasister via telefon? De ba ringde igår och frågade om min syrra var hemma. Gud vad despo de måste vara. Jag skulle ha DÖTT om diverse gymnasier ba började RINGA mig när jag var hemma och vilja *prata om min framtid*. Man bara okej? De ba anfaller! Trots att man inte kom på deras öppna hus så vill de prata med en ändå. Fattar de inte vibbarna ellör? Jag trodde liksom att det var upp till en själv vilka gymnasier man vill veta mer om. Inte att de ska söka upp en och RINGA?

Läs mer

Uppehållsrummet del 2

Frans Strandberg 13:02 18 Jan 2011

Dramatiken kring uppehållsrummet i schooly fortsätter. Imorse var det faktiskt öppet (ehum dörren var olåst), men lärarna ba "Ni får inte vara i uppehållsrummet, det är en KABEL som är sönder där inne". Jag bara HAHAHAHAHA.

Jag gick fram till eluttaget, körde upp ett finger eller två i ett av hålen (jag är ju van) och konstaterade att det inte alls var någon fara. Precis som vanligt.

Väljer att tolka detta som att uppehållsrummet återigen är öppnat, med whatever det innebär. Guva skönt. Jag behöver mitt myz mellan lektionerna. Minns den gången då vi hade tända ljus på borden. Det hände bara en gång.

Läs mer

Finnklämmar-ääppen

Frans Strandberg 17:34 17 Jan 2011

Vill helt seriöst göra ett lovechild med finnklämmar-äääppen jag nyss laddade ner till min slutphone. Fan vad jag har saknat att klämma finnar. Jag ba *är helt ren* i ansiktet sedan en tid tillbaka. Det blir liksom lövely nostalgi för mig. Klämma en finne på bussen hem ba, precis som förr i tiden.

Är för övrigt totally mållös angående bussresan hem från schooly idag. Satt bredvid en brööööd som ba STANK vitlök. Den känslan! Man ville liksom bara demonstrativt börja cp-spela på iPhonens pruttpiano för att accentuera äckligheterna.

Läs mer

En låt jag gillar

Frans Strandberg 12:47 16 Jan 2011

Jag har hittat en (1) låt på Robyns Bodytalk pt 3 som går att lyssna på. Det är naturligtvis det mest homosexuella spåret på hela skivan. "Call your girlfriend". Jag måste börja använda "girlfriend" oftare. Speciellt med folk jag umgås med. Jag har som mål att bli en mer störig, obscen person i mina relationer, och då passar det ju bra att kalla dem sånt jag inte tror att de vill höra. Jag hoppas verkligen att 2011 blir förnedringens år.  Lite mer transa i tillvaron, *vill ju vara någons gurlfriend*.

Robyn – Call Your Girlfriend

Och iiiiiiiiiiih, VÄRLDSOMVÄLVANDE changes är på gång i Transfrans bloggvärld. Det kommer bli något ni NEVÖR tidigare sett. Som dvärgporr i 4D.  Den nivån! I say no more asså, *trissar upp förväntningarna*.

Och nej jag har fortfarande inte lärt mig att videoblogga, så det har verkligen ingenting med det att göra. Basatt ni vet. SÅ roligt ska vi inte ha tillsammans.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!