Jag slutar blogga nu

Calle Schulman 11:28 20 Jun 2010

Man kan inte blogga hur länge som helst. Till slut blir det bara... dåligt. Själlöst. Dött. Jag vill brinna för allt jag gör. Och jag brinner inte för att blogga längre. Så nu slutar jag.

Ni är underbara. Och vi har haft mycket roligt ihop. Men var sak har sin tid. Och bloggen är död. Måste ta nästa steg. Måste börja välja med lite mer omsorg.

Startar ett veckobrev nu. Kanske inte kommer något varje vecka. Men då och då. Inte för ofta - det lovar jag. Inga tunga mejl. Och jag kommer inte släppa ifrån mig adresserna till någon.

Så om ni vill ha med mig att göra - skicka ett mejl till calle@hardhatmedia.se. Skriv "Veckobrev" i ämnesraden.

Tack för mig. Kram. Hej.

Läs mer

blå

Calle Schulman 17:25 18 Jun 2010

Blev plötsligt alldeles blå. Energilös. Apatisk. Kanske var det bankens fel. Den satans långsamma banken. Eller kanske alla surkartar som dissar bröllopet. Eller kanske min kamp om preventivrunkningen. Om det är så att jag vann så kommer jag inte klara en sån seger till. Kanske blev jag blå när jag kom tillbaka till det tysta kontoret. Ingen är här. Dasha har sagt upp sig. Johan ska jobba med finsport på TV4. Jeppe blir finfotograf.

Men nu har vi anställt! Två kanontjejer. Det är ju bra.

Men vad fan är det då som moler i mig? Är det för att jag inte träffat Anitha på så länge? Ja, kanske. Mitt liv blir lite meningslöst när jag är helt ensam. Eller. Något. Jag äter min mat och klipper med ögonen och tittar på Jersey Shore och somnar. Dag ut och dag in. För jag är så trött! Och jag har ju ingen att göra mig till för!

Om en timme åker jag och hämtar Rami och åker till Gotland. Ska få hälsa på hennes inspelning. Sen middag uppe hos Alex och Amanda imorgon. Sen hem och... äta och klippa med ögonen och titta på Jersey Shore.

Jag behöver godis. Herregud. Det är bara det. Twittrar jag: "Nu är det gött!" så var det bara sockerbalansen. Så gör vi! Hej Delicato-boll! Ned i min mage! Nu! Hej.

Läs mer

Gött åt han

Calle Schulman 11:07 18 Jun 2010

Idag har Anders Berglund svensexa. Blev just kidnappad. Han är direktör på Aftonbladet och tjänar många miljoner. Och är OERHÖRT noggrann med vad han har på sig.

Han är liksom ett psyko. Ett amerikanskt psyko med ansiktsmasker och peeling och fotvård tre gånger i veckan. Det sägs dessutom att han får pungen skrubbad med mozzarella en gång i halvåret, men det låter för otroligt för att vara sant. Även vad gäller Anders Berglund.

Nu ska gänget till Köpenhamn. Det märkligaste av allt är skorna. Det är lätt att tro att det är en del av svensexan. Men det är det inte. Han hade dem på sig när de tog honom.

Skit samma. Skor är skor. Grattis Anders! Hoppas du får en härlig dag.

Läs mer

Aggressiv idag!

Calle Schulman 08:29 18 Jun 2010

Vaknade. Kände mig härligt aggressiv. Valde mellan mina vapen-tishor. Tog Glock 37:an idag. Stabil pjäs. Halvautomatisk. Perfekt för skjutningar där det finns utrymme.

Större och kraftigare än 25:an men ändå alright att bära med sig i det dagliga livet.

Läs mer

Hjälp mig överbevisa henne!

Calle Schulman 22:34 17 Jun 2010

Behöver hjälp av er nu. För jag är misstänkliggjord. Hon påstår att det inte finns något som heter "preventivrunk". Ännu mindre att någon gör det. För det har hennes kille sagt. I beg to differ!

Men behöver er snubbar nu. Oavsett vad man kallar företeelsen - har ni någon gång onanerat för att inte komma för snabbt i händelse av sex senare på dagen? Svara nu ärligt.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!