Chynna

S: CHYNNA!

Vad blir det för rap 19:08 18 Mar 2014

chynna.jpg

Hej! Vår riktigt snabba lyssnare snappade kanske upp att jag i avsnitt 57 utlovade ett blogginlägg om Chynna. Jag är egentligen skitsur och vrålhungrig (ganska vanligt sinnestillstånd för min del) men fuck it, nu kör vi. Kolla bilden. Är det lagligt att se sådär cool ut? Herregud.

Jag har hursomhelst googlat runt på Chynna ett tag, hittat hennes EP från förra året och också en liten video som jag tänkte dela med mig av.

Yup, låten heter Selfie, är uppenbarligen såååå pass throwback men ändå asbra. Chynna skulle kunna rappa på vad fan som helst och jag hade ändå varit där vilken dag i veckan som helst. Hennes rapstil är så avslappnad och go, vill typ att Chynna ska rappa godnattsagor för mig.

Hennes EP är precis som Selfie hyfsat throwback, men även det kan jag leva med enbart på grund av Chynnas blotta närvaro. Plus EPn innehåller också några låtar som inte låter riktigt sådära 90-tals sömniga. Är typ lite kär i den här tjejen? På ett sätt påminner hon mig om Kelow som också gjort några riktigt fina slöa låtar i sina dagar.

Varsågod, här har ni hela EPn, njutt!

P.S. Följ Chynna på twitter!

Läs mer

Vad blir det för rap

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla