Future

VIDEO: Ciara - I bet

Rebecka 17:04 10 Mar 2015Ciaras första singel från kommande albumet Jackie har fått video. 

I Bet är en söt men ganska medioker låt som förmodligen inte hade varit intressant alls om det inte vore för den offentliga backstoryn i hennes relation med Future.
Om någon skulle ha missat det så var dom svinkära och talade ut i alla medier om sin kärlek, förlovade sig, fick barn (Baby Future), Ciara poserade i bröllopsklänning på tidningsomslag och så... var han ett otroget svin och det tog slut. Mardrömmen, amirite. Allt detta skedde också under otroligt kort tid. Men men... Jag hoppas att Jackie blir det album som lyfter Cicis karriär ordentligt, hon har liksom inte haft nåt sånt än. Och here's hoping att Future tappar snoppen. 

Läs mer

Skriv ut smink hemma

Rebecka 10:05 9 May 2014

Okej, en kvinna vid namn Grace Choi har skapat en 3D-skrivare som skriver ut smink. Det snurrar lite i huvudet för jag har suttit och googlat "Nars Schiap dupes" i någon timme, och om jag hade Chois skrivare här hemma hade jag alltså kunnat kopiera färgen och.... skriva ut ett läppstift rakt av *feeling hopeful*. Dock, hon visar i filmen hur det går till och skriver ut en ögonskugga som jag tycker ser lite svag ut i pigmenteringen, men om detta finslipas och verkligen fungerar i framtiden så vore det fantastiskt. Det skulle också bli en grov uppgörelse med mig själv om hur viktigt själva varumärket är i relation till smink. Det är ändå något visst med en tung symbolladdad hylsa från YSL i handen. Men det kanske inte spelar någon roll för Chois målgrupp är millenials, och det finns kanske för min egen del en övre gräns för hur många rosa läppstift det är intressant att skriva ut.

Tänk om... man kunde skriva ut snus :D

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla