Sverige

EM VLOG 2016: Vänner och inte fiender

creative north 12:01 1 Jul 2016
Se alla artiklar om: 

Efter att ha sett en hel del våld på gatorna i Paris under de första dagarna av EM, bestämde vi oss för att göra en video som lyfter fram något annat. Framförallt glädjen mellan de Svenska och Irlänska fansen innan premiärmatchen. Hela mästerskapet var en besvikelse i spelväg, men kring oss fans var atmosvären annorlunda (även efter Irlandsmatchen).

.

Läs mer

Svenska skogarna på cykel

creative north 14:49 25 Jul 2015
Se alla artiklar om: 
 

Tylösand? Visby? Smögen? Näe, Bollnäs.. 

 
Tidigt igår påbörjade jag min efterlängtade cykelresa från Sandviken till Bollnäs. En sträcka som inte är allt för lång med bil, 10-12 mil kanske? Ville därför ta skogsvägen. Man tar ju så sällan vara på det vackra landskap som vi har i Sverige. Jag har själv länge viljat cykla i de Svenska skogarna. Dock så har det aldrig blivit av förrän nu!
 
Varit ute i cirka 30h och hittills har det varit en helt fantastiskt upplevelse! Spenderat natten i en hängmatta, plockat blåbär i Hälsingeskogen och lagat mat på en övergiven brygga. Kan man få mer naturliv? Jag tror inte det. Är fortfarande ute i spåret, men här kommer i alla fall några bilder från resan såhär långt… Allt gott!
 
 
 .
 
 .
 
 .
 
 .
 
 .
 
 .
 
.
 

 

Läs mer

Creative North

André Wallström & Jonny Wallström är två bröder som driver ett litet filmproduktionsbolag på den Svenska landsbygden. I Creative North videobloggar de om musik, drömmar och våld. Vi får följa med dem i deras vardag där de utforskar den Skandinaviska ungdomskulturen. 

Dokumentärer:
Creative North - Youtube
The Pearl Of Africa - Nöjesguiden TV

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla