BLOGGBYTE -> FRESHNET

Natalie Karlsson 16:05 18 Mar 2013

HEJ! Nu är det dags för mig tacka fantastiska Nöjesguiden för den här tiden och hoppa vidare mot nya äventyr. Jag är oerhört tacksam och glad över den här tiden på NG pga så ägig tidning och gött gäng!  Men nu är det som sagt dags för nya festligheter, hoppas ni följer med mig för det kommer bli grymt!!!! 

-> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  - > HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE 


Läs mer

vi blekte lite kläder.

Natalie Karlsson 22:43 17 Mar 2013




men alltså så nice. jag och christofer började bleka lite kläder igår när vi hade varit och handlat klorin + snören och här har ni resultatet. knyt snören runt små partier där du vill ha mönster på din tröja/jeans/strumpa/whatever och låt det sedan ligga i en balja med varmt vatten + ca 5 dl klorin i många timmar. tishan längst ner tog ungefär 6 timmar medan jeansen tog 12. lät det ligga över natten. 

ps! tänk på att allt bleks. jeansen var helsvarta från början och tishan likaså. vilken färg ni får fram beror helt och hållet på tyget ni väljer att bleka. 

Läs mer

lörday.

Natalie Karlsson 15:34 16 Mar 2013







tjeba. började dagen med en frulle i solen på con leche och gick sedan vidare till emmaus, hittade en tuff spegel som vi köpte. sedan vidare för klor och rep-shopping, ska bleka ca allt jag äger nu. blev så nöjd med tishan! grym dag i stan btw, ut med er! 

Läs mer

bleker tisha.

Natalie Karlsson 14:54 15 Mar 2013



hey you. håller på att bleka en tisha i klorin. har kört trådar runt vissa delar. resultatet kommer sen! hoppas det blir bra. ingen aning, aldrig testat förut. 

Läs mer

JC + elle/café.

Natalie Karlsson 07:51 14 Mar 2013






Igår hade JC en liten tillställning här i Kompassen, Gbg ihop med Elle och Café så jag och Christofer kilade dit en sväng för att säga hej. 

Läs mer

Natalie Karlsson

Lever som på film. Är egentligen gangster.

Mail: natalienkarlsson@gmail.com

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!