Därför pekar allt på att Peter Haber fortsätter i Beck

Sedan den sista Beck-filmen, där Peter Habers rollfigur Martin Beck berättar att han vill säga upp sig, har det spekulerats flitigt i Peter Habers fortsatta medverkan i filmserien. Nu kan Nöjesguiden avslöja att allt pekar på att Peter Haber kommer att vara med i de kommande filmerna.

På onsdagseftermiddagen spatserade ett ögonvittne förbi Bergsunds Strand 31, adressen där Martin Beck bor, och fick se ett stort filmteam. Så om Martin Becks efterträdare inte ska bo i samma lägenhet som Martin Beck, vilket vore smått bisarrt, får vi troligtvis njuta av Peter Habers skådespelarinsatser även i framtiden.

0 Kommentera

Avlyssnat

Enligt fruktansvärt säkra källor äger en hemlig klubbspelning rum i Stockholm ikväll. Det handlar om Anderson Paak, som efter att ha supportat Bruno Mars i Globen kommer att spela på någon av klubbarna på Stureplan.

Chris Cornell har avlidit vid 52 års ålder. Han slog igenom med Soundgarden och var sedermera Audioslaves frontperson. Dödsfallet inträffade efter en spelning i Detroit. Orsaken är ännu oklar.

Trots att det knappt har gått en vecka sedan separationen från Blondinbella finns Odd redan på Tinder enligt källor till Bloggbevakning. That's Odd.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg går skiljda vägar. ”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta. Detta blir dagens enda inlägg”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!