Anna Book och Så Mycket Bättre

Frans 17:35 19 Oct 2014
Se alla artiklar om: 

Igår så var det premiär för Så Mycket Bättre, som Pelle redan har recenserat. En annan som också kollade på Så Mycket Bättre var Anna Book, som ivrigt instagrammade första avsnittet och lite passivt aggressivt konstaterade att "jaha då var det igång igen, men Ola var fin iallafall". Anna Books trogna fan Katarina var snabb med att kommentera att hon hoppades att Anna Book snart skulle få vara med i programmet, och fick medhåll av många andra fans som t.ex Susanne och Britt-Marie. Sen så brakade tyvärr helvetet loss när någon ifrågasatte Anna Books lämplighet för programmet. Såhär svarar Anna: 

Japp. Anna Book har ju faktiskt jobbat med "killarna från Redfly Music i Örebro", Ari Lehtonen och Anders Dannvik. Om inte DET kvalificerar en till att vara med i Så Mycket Bättre så vet jag inte VAD som skulle göra det? Detta betyder alltså att det finns MINST 31 låtar att välja på, samt även 8 stycken låtar som Anna Book har skrivit själv men som ingen någonsin har hört. MINST 31 HÖRNI!!! Detta är alltså utöver hennes stora hits ""Killsnack" och "Det finns en morgondag", som vi alla kan utantill och som alltid kommer ha sin plats i den svenska musikhistorien. Precis som Främling och The Ark!  

Anna Book forsätter sedan att spåra ur i sitt eget kommentarsfält utan att någon har ställt några ytterligare följdfrågor, och konstaterar att hon blev "poppis i Finland & i Japan" tack vare storsäljaren "Anna Album" , som är ungefär lika vanlig som bokhyllan Billy. Anna Book kan knappt åka till Tokyo för att hon blir så igenkänd! Alla japanska turister i Stockholm är egentligen här enbart för att få se en skymt av Anna Book. Några minuter senare så inser dock Anna Book att hon inte behöver försvara sig, och konstaterar istället att "de som vet vet". Det räcker för henne! Det är lugnt att hon inte får äta trerätters med Carola på Gotland, för hennes 31 hits kommer ALLTID vara en del av den svenska folksjälen ändå! 

Här kommer till sist slutklämmen på Anna Books starka brandtal i sitt eget kommentarsfält. Det måste ha känts fantastiskt att jobba med Lotta Engberg ("då Pedersen som ogift") och Ankie Bagger. Anna Book medger visserligen att hon hade kunnat göra mer saker i sin karriär, men konstaterar samtidigt att hon kunde fått göra "så mycket mindre och färre saker". Hon nöjer sig med att veta vem Anna Toledano Book är till "1.000%", och det tycker jag är bra! Sedan avslutar hon med lite härliga hashtags som #ödmjukhet #stoppamobbing samt min favorit #annabook.  

Stå på dig Anna! Ingen kommer komma ihåg Främling och It takes a fool to remain sane om 100 år. Snart kommer Sverige (samt Finland och Japan) inse att ABC är den mest ikoniska hiten som någonsin har skrivits, och då kommer din tid att komma. Jag lovar! Om någon ifrågasätter din lämplighet för Så Mycket Bättre så är det ingenting annat än ren och skär MOBBNING och ren avundsjuka som måste stoppas!!! Typiskt jantelags-Sverige. 

Fler blogginlägg från Frans