Annons

NU ÄR DET PRIDE

Kakan 15:22 27 Jul 2015

Hej alla goa

Nu är det Pridevecka!! Jag brukar alltid ha lite blandade känslor för detta event. Det är både kapitalistiskt och exotifierande, men också befriande och härligt, festligt och det erbjuder gemenskap och ett politiserande av vårt samhälle. PRIDE erbjuder seminarier, fester och för en liten vecka om året kaaaanske det känns ok att hålla din trans eller samkönade partner i handen på stan. Jag är rädd 52 veckor om året, men jag hoppas HOPPAS att vi får se mer hbtq-kärlek på stan.

Precis som förra året håller jag och min tjej först QUIZ på Morfar Ginko på onsdag och FEST på samma ställe på torsdag. I år har vi utökat det, gjort quizet störra och med sjukare priser, och festen är öppen till 03 och vi har två dansgolv. 

PRIDE QUIZ: onsdagen den 29 juli. tid: ca 21.00. Jag kör quizet och Hanna sköter det tekniska. Det kommer bli en SHOW för det är så jag gör det! Fila på din hbtqa-kunskap och be ready!

PRIDE FEST: Skrattar åt hur bra den här festen e. Den är även döpt till Queerevah Mermaid Date Night Infinity Pool. Inte för vi ville ha ett koolt namn utan för vi inte kunde komma överens om namnet och tog allt det som vi gillade. Besatt av tanken på infinity pool. Vi har alltså två dansgolv och är öppna till 03. Nere i källaren spelar DATE, only the coolest it-girls in town, plus att vi har en hemlig gäst som kommer köra några låtar LIVE! 

Uppe kör jag, CheeseOst, Michelle, Hedil och Evyn, Pjotr, det blir en go blanding av musik. OCH, DRÖMHUS KÖR LIVE. Är chockskadad fortfarande över detta. Men ja hon kommer till vår klubb!

screen_shot_2015-07-27_at_15.22.00.png

PS ALLT ÄR GIVETVIS GRATIS!!!!!!!!! <3

2 Visa kommentarer (2) Läs mer

Namaste eller glimtar ur min perfekta semester

Kakan 20:10 14 Jul 2015

Blev tvingad till att yoga imorse. Eller efter lunch kan det ha varit vi åt en god sallad av kalla potatis och jag rostade sparris m parmegano. Yoga är hemskt jag har fått panikångest minst två ggr av det, är rädd men nu testar jag lite.

Sen vilade jag och sen åkte vi ut på havet. Såg allt jag älskar med västkusten hur kan en vilja vara nån annanstans. Svärmor och Eva-Tua håller med och vi var tvungna att be en norsk miljonär om hjälp med att starta vår motor. Hans yacht hette Shakira Big up!

Nu gör Chris hemmagjord pesto är det såhär det är att vara medelklass I love varje sekund. Odlar också klasshat på Koster. Vita rika vita rika. Men vi är bara kvinnor på vårt tjejkoster, keramiker, en docent och kulturproducenter. Namaste! (Skoja)

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

Livin Da medelklassliv

Kakan 15:10 13 Jul 2015

And I love it! Jag välkomnar detta Koster in i mitt liv.

Ikväll mötte min svärmor och våra vänner mig vid båten. Efter min Värmlands-Västergötlandsturné har det nu blivit dags för Sveriges vackraste landskap, Bohuslän. Landskapsblomma vildkaprifol, den doftar oerhrört på kvällen. Jag är alltså här med min svärmor och tre andra kwennor. Jag älskar västkusten hur kan nåt se ut såhär??? Jag ska ha semester var det tänkt men jag vet att jag kommer jobba och skriva på min bok. Jag kan inte aldrig jobba, det är en last jag har men också en gott iälandsproblem att ens ha ett sådant jobb. Just så.

0 Kommentera Läs mer

På turné

Kakan 00:00 11 Jul 2015
Jag är på turné i Värmland, Västergötland och Bohuslän. Det råkar också vara, tillsammans med Dalsland och Norrbotten våra vackraste landskap. Jag har varit på Annas och Jakobs bröllop och dansade till sju på möra inklusive örti myggbett. Fy fan vilket underbart bröllop. Det underlättar om en har innovativa vänner som gör seriöst pynt, mat och musik. Toastmostrarna var Brita Zackari och Lina Thomsgård två vassa jävlar. Musik stod tex Lilla Jinder för. Allt var så kärleksfullt och varmt. Vidare drog jag till Hellqvist i Grums och levde rövare samt undvek sömn pga nåns snarkning. Nu har jag landat i metropolen Trollhättan.
0 Kommentera Läs mer

RIHANNAS NYA VIDEO SKRIIIIKER

Kakan 10:19 2 Jul 2015

Är stum

 

 

4 Visa kommentarer (4) Läs mer

KakanKakan Hermansson
är 33 år och queen of everything.

Hon är feminist och antirasist och pratar gärna hbtq, klass och våld. Förutom tv gör hon radio på Morgonpasset i P3, bloggar om kvinnor, ibland om rnb och har en master of fine arts i keramik och glas. Gör även video.

Älskar systerskapet högst.

Best of Kakan:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons
Annons