Tone: Musikstjälpen :(

Systra min systra 18:26 17 Dec 2011

Tjaa Helle. 

 

Vår. header. Tyckte typ den såg okej ut när jag fick den i nån jävla jpg skickad till mig men nu känns den precis som Ungern kändes när jag var där. Det trendiga Ungern. Rave. Prasselbyxor. Neon. Men annars, kul att vara igång, glömmer bort att vi har en blogg? Som när man precis skaffat kille och glömmer det hela tiden. 

Vad kul att jag är i Malmö på jullov för då kan vi vara fulla tillsammans! Och just det, ikväll är det Musikhjälpenevent. För "DJ:s, journalister och klubbarrangörer", eller hur? Hehe. *exklusive* Whatsappade med Staffan idag och han frågade mig vad jag tycker om Musikhjälpen. Det är verkligen svårt att tycka illa om något sådan initativ, men jag tror ju verkligen att välgörenhet är av ondaste ondo. Sjukt okonstruktivt, kortsiktigt och ett frånskjutande av ansvar. Det är väl OK att ägna sig åt välgörenhet om det finns en medvetenhet och annan kamp vid sidan av. Vilket det..... typ.... a.l.d.r.i.g. finns? Eller vad tycker du?

Gud, får värsta krisen här nu. VA FAN HAR JAG ATT SÄGA I EN BLOGG?!?! VARFÖR ÄR DENNA INFO VIKTIG?! Men, Helle, jag är riktigt sur idag. Vill hyvla av hela mitt ansikte pga jag tycker jag är det fulaste och suraste som gått i ett par skor. Är det så att jag är episkt tråkig att vara med at this point in my life? Tror nästan det. 

Jag ska till Julia och dricka vin.  Hon ringde: "Ska vi laga Spritzer? Det är sjukt gott!" Eh du menar hälla läsk på billigt vin. O K I.  Jag har ingen favoritdrink längre. Kan du snälla langa mig lite olika alternativ på dranks man kan dricka? Tidigare favoritdrinkar jag har haft är WHISKY, WHISKYSOUR, REDBULL VODKA, VODKA RAMLÖSA, WHITE RUSSIAN (förlåt för det) och ÖL. 

 

Ska fortsätta kolla på tv nu. Det finns tydligen en helt psykotisk tvkock som heter Leila Bagge som ler som om hon har knivar i benen, talar bebisspråk och lajvar att hon bakar i sitt hem med ett barn?! OMG TV. 

 

Ses ute ikväll kanske? 

MED VÄNLIG HÄLSNING 

 

Tone

Fler blogginlägg från Systra min systra