Tone: Hej och välkommen, Helle (och Tone)

Systra min systra 14:13 15 Dec 2011

Hej Helle!

Vad nice att vi ska börja brevväxla. Väldigt glad över att vi gör det här, för jag läste Sonja Åkessons brevväxling tillammans med hennes vän Bengt Martin. Då tänkte jag....... nice.... att växla...... BREV.

Minns dock inte första brevet vilket kunde varit bra att ha som inspo nu för kommer på 0 saker att ta upp i detta inledande letter.

Du säger alltså att du mailade en kille. Vad var det för kille? And more important: VARFÖR SVARADE HAN INTE? Alla sopor, börja genast svara på mail. Själv är jag riktigt... dålig? på det. Mostly för att jag får sådana här mail från ytligt bekanta:

Hej Tone va kul att skriva till dig riktigt länge sedan vi träffades, jag har en tävling på jobbet kan du snälla like:a denna page till en kaffemaskin så vinner jag två biljetter till Skanör. Du har ju många friends på facebook!!!

Jag ba............

*tyst*

Idag frågade du mig om jag var lantlolla eller citytjej. Jag vet inte längre. Numera bor jag ju på landet, på en liten ö för att vara med exakt, och *utforskar* litteraturen. På ön där jag bor finns det ingenting förutom en skola och en skog. Jag gillar landet. Jag gillar inte tystnaden kanske, vilket jag nu först tänkte skriva, men jag gillar att alla ljud hörs extra bra. Pga tystnaden då alltså. Vilket kanske betyder....... att jag gillar den?

Hörs snart pusshelle!!!!!

MED VÄNLIG HÄLSNING

Tone Schunnesson

Fler blogginlägg från Systra min systra