Helle: Störiga killar och stackars Andreas Wijk

Systra min systra 11:54 17 Dec 2011

Vaknaråååå Tone!! Har ringt dig. Du svarade ej? Weird.

 

Jag vet väl inte varför han inte svarade på mailet. Kan inte förstå det för allt i världen. Hade jag fått mail från mig hade jag svarat MED-DET-SAMMA utan att ens tänka på the appropriate amount of väntetid.

 

Riktigt jobbig kill-kväll häromkvällen. Träffade någon jag legat med för hundra år sen. Gav honom en vänskaplig box på axeln? Vem är jag? Blev så himla sur på alla som kom i min väg, och berättade det för dom. Måste genast sluta umgås med killar i grupp. Det är riktigt obehagligt.

 

Denna inte så lyckade kväll i torsdags var en av anledningarna till att jag valde att stanna hemma igår och kolla på film med Anne Hathaway (äääälskar henne) och googla L.C., Heidi Montag och Audrina. Så jag hade det på det stora hela väldigt trevligt.

 

Nu är det lördag, jag vill gå på julmarknad, men säkert ingen annan, och jag har typ sträckt nån muskel i mitt lår så det gör helt förbannat ont? Oj, var gjorde jag det, på spinningen? Nä just det jag har inte tränat sen en nära döden upplevelse på nån sport-aktivitet jag "provade på" i september. Men det är OK, jag har gjort upp en plan, i mars ska jag skaffa gymkort, börja springa på löpband, sola solarium, bleka tänderna och eventuellt skaffa extensions. Då jävlar kommer folk bli kära i mig och svara på mina mail.

 

Men tilllbaks till det sträckta låret. Slutsatsen är alltså att jag har sträckt mig i sömnen efter att ha kollat på Anne Hathaway-film. Oh my wild life.

 

Och ikväll ska jag på någon sorts klubb som samlar in pengar till Musikhjälpen. Var inne och kollade på deras hemsida där man kan buda på massa auktioner så går pengarna till Musikhjälpen. Så jävla deppigt för dom som ingen budat på. Typ "fika med andreas wijk"? Ingen som vill betala för det ju? Ibland är allting så sorgligt. Stackars Andreas Wijk.

 

Ttyl

Mvh

Helle

Fler blogginlägg från Systra min systra