Helle: Ska rädda världen ikväll

Systra min systra 18:44 17 Dec 2011

Jamen du har väl rätt, men jag orkar inte engagera mig i det där. Jag går ut och super. Det gör jag varje helg. Om pengar går i någon klubbägares ficka eller till en påse ris som Mikael Persbrandt ger till nåt barn är väl skitsamma. Eller, jag tänker inte låtsas att jag engagerar mig för att jag går dit. Om du fattar!!!

 

Nu till något viktigare: Drinkarna! 

 

Vi är inne på samma spår. Beställer alltid vodka tonic när jag ska dricka drink. Ska jag dricka sprit vill jag att det ska smaka sprit. Drack väldigt mycket whiskey cola när jag var i Skottland för jag tycker det är viktigt att sätta sig in i andra människors kulturer. Helvete vad dom krökar i Skottland! Så det gjorde vi med. När vi kom till en klubb så sa vakten Sorry girls you've had a bit to much to drink och två av oss står där och ska argumentera emot. Riktigt dålig idé. If u think we can't speak good is because we're from a different country! We're swedish!! We're not fulla! Let us come in racist!!! Ja, det gick ju av någon underlig anledning inte vägen. I veckor efter det där pratade vi om att vi faktiskt inte var fulla alls, men vi var nog det.

 

Drack också mycket vodka rebull back in the day men slutade pga blev så mobbad. Nu dricker jag bara det är jag är full och ska Unna Mig.

 

HAHA när jag var på brogatan häromveckan var det en gubbe som frågade om dom gjorde "mojjjitos" eller "kapperinnia" då lolade jag gott för tänkte att han typ googlat "populära drinkar" innan han gick ut. Hahaha. Åh nä nu fick jag dåligt samvete förlåt för att jag skrattade åt dig lilla gubben.

 

Men ja, vi hörs sen, ska bara ge tillbaks till samhället genom att have a drank först.

 

puss!

Helle

Fler blogginlägg från Systra min systra