Ta din bästis i handen, dra på er långkalsonger och besök dessa ställen för kulturinsupande i utomhusmiljö.
Malmö: Utgåva 2015-01
Gott och gubbgrabbigt men ingen revolution
"Att grabben är den nya gubben är ingen nyhet, men gäller det även marina röror?" Julia Gummesson ger 2–0 till grönsakerna på Rebell.
Tryffelstuvad mac and cheese = orolig omvärld
Surdeg, pulled pork, quinoa – Julia Gummesson reder ut hur en mattrend skapas.
Flugor, matcha och bitterhet
Nöjesguidens Julia Gummesson spår 2015 års mattrender.
Fiskarmössor och elektronisk yoga
Kindness, Yung Lean och elektronisk yoga. Fyll på med Fiji-vatten och gör detta i februari.
Tidens anda – det vi pratar om mest just nu
Hur många jackor har Swedish House Mafia i sitt dj-bås?
Krönika: En stad i början av något
"Det har nog varit de bästa åren i mitt liv" - Vår Malmöredaktör Camilla Almqvist Terán tackar för sig.
Döskalle & Mästerligt möter Samir Badran
"Jag visste inte ens vad Melodifestivalen var." Vi träffade Paradise Hotel-stjärnan för att prata Mello, jobbskatteavdrag och ADHD.
Stöd ditt lokala skivbolag
Det är skivbolagen med blyertsetiketter och handstämplade omslag som sätter agendan för framtidens musik. Christoffer Reichenberg Andersson berättar varför.
"Jag spyr på superhjältar"
Jimmy Håkansson om sin nya stränga detoxdiet som bara tillåter socialrealistiska tragedier.