Albin Gromer – Narren

Adam Jansson 00:00 21 Apr 2017

Fem år sedan Album, men det mesta är sig likt. Kanske tyvärr att lite av den spännande nyskaparkänslan har gått förlorad, till förmån för ett än mer konventionellt popsound. Linnros-doftande myspop med bitvis högtravande anslag. Med andra ord inte särskilt anmärkningsvärt, men heller inte fel på något sätt. Bortsett då från Ingen kan kedja havet, där kombinationen av stämsång, prat och osammanhängande textrader om att spela narr gör det hela till ett verkligt bakslag. Den föregås dock upp av fina I min slummer och följs upp av albumbästa Bland gyllene äpplen och svärd. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Annons

Fler musikrecensioner

Lana Del Rey - Lust For Life

Förlåt, men jag finner Lana Del Rey så fruktansvärt ointressant. Missförstå mig inte, jag förstår att ledsna plutiga läppar och släpande röst säljer skivor, men det är så många lager melankolisk image över allt hon gör att jag har svårt att se igenom dem och ge musiken någon ärlig chans. Fortsatt nostalgisk över en tid hon aldrig upplevt flirtar Del Rey med klassisk americana. Det är gamla bilar, svartvita bilder och en glamorös tragisk estetik som genomsyrar allt hon rör vid - men för mig känns det bara kalkylerat och krystat. 

Bobby Raps – Mark

Sedan 24-årige Bobby Raps flyttade från St. Paul till Los Angeles har han återkommande blivit föreslagen som potentiell spökskrivare i olika sammanhang, men också krediterat anlitad som låtskrivare och producent. Han skrev och co-producerade till exempel The Weeknds samarbete med Kendrick Lamar, Sidewalks