Albin Gromer – Narren

Adam Jansson 00:00 21 Apr 2017

Fem år sedan Album, men det mesta är sig likt. Kanske tyvärr att lite av den spännande nyskaparkänslan har gått förlorad, till förmån för ett än mer konventionellt popsound. Linnros-doftande myspop med bitvis högtravande anslag. Med andra ord inte särskilt anmärkningsvärt, men heller inte fel på något sätt. Bortsett då från Ingen kan kedja havet, där kombinationen av stämsång, prat och osammanhängande textrader om att spela narr gör det hela till ett verkligt bakslag. Den föregås dock upp av fina I min slummer och följs upp av albumbästa Bland gyllene äpplen och svärd. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Anna of the North – Lovers

Oslobaserade duon Anna of the North ledd av Anna Lotterud släpper i och med Lovers en fin debut på ämnet de jour - hjärtesorg. 

Här samsas välproducerad syntpop med Celine Dion och powerballadsintron. Som debuter inte sällan är, är plattan arbetad och polerat så pass att den i viss mån tappar det bräckliga och innerliga som behövs för att det ska bli riktigt bra. Istället försvinner den i det bottenlösa utbud av 80-talsnostalgisk hjärtesorg musikbranschen pumpar ut just nu.