Ölintresset i Sverige har jäst och bubblat de senaste åren, och framför allt har vi sett ett växande intresse för hantverksöl. Nu är Nöjesguiden ölmässa, helt inriktad på mikrobryggerier, tillbaka.

Den sista helgen i januari 2016 är stockholms mässa för mikrobryggerier tillbaka. Nöjesguidens Ölmässa går av stapeln på Nordic Light Hotel, Vasagatan 7, i Stockholm och håller öppet för allmänheten fredag till lördag. Majoriteten av de bryggerier som medverkar är av typen mikrobryggerier. Biljetter hittar du här till höger, och har du frågor om Nöjesguidens Ölmässa är du välkommen att kontakta oss på olmassan@nojesguiden.se.

Artiklar om Nöjesguidens Ölmässa

Om Nöjesguidens Ölmässa

Sista helgen i januari 2016 är Nöjesguidens mässa för mikrobryggerier tillbaka. Nöjesguidens Ölmässa går av stapeln på Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, i Stockholm och håller öppet för allmänheten fredag till lördag.

 

Bryggerier

PangPang Brewery, Sthlm Brewing Company, Åre Bryggcompagni, Värmdö Bryggeri, St:Eriks Bryggeri, Sigtuna Brygghus, Craftbeer, Nya Carnegiebryggeriet, Bishop Arms, Swedish Brewing, Beerbliotek, Brewski, All in Brewing, Gotlands Bryggeri och Nordic Kiwi. 

Ett eller ett par bryggerier kan tillkomma.

Biljetter

Vanliga frågor

Vad är det för åldersgräns? 
Det är 18 års åldersgräns för att komma på Ölmässan.

Varför har ni olika slottider? 
Då lokalen bara tillåter 400 personer åt gången och vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att komma har vi valt att lösa det på detta vis.

Hur många öl kommer jag att kunna prova?
Det är upp till bryggerierna hur många öl de vill ha med sig till mässan, men räkna med att de flesta åtminstone har en handfull och att det är 20 bryggerier på plats så förstår du att det kan bli svårt att hinna med samtliga. 

Hur funkar det med glas?
Du kommer att få provningsglas på plats. 

Kommer det att finnas mat på plats?
Självklart kommer det att finnas servering av (svingod) mat.

Kommer man att kunna köpa med sig öl hem? 
Tyvärr tillåter lagen inte denna typ av försäljning.

Kan man köpa biljett på plats? 
Enstaka biljetter kan komma att finnas till försäljning på plats, men vi rekommenderar dig att köpa biljett på förhand då vissa av slotarna sannolikt kommer att sälja slut.

Jag har köpt biljett men vill gå en annan dag, hur gör jag?
Då vi har ett begränsat antal biljetter till de olika slottiderna är det tyvärr inte möjligt att byta dag eller tid.

Jag kommer inte från Stockholm, var ska jag bo?
Då rekommenderar vi att du bor på Nordic Light Hotel, där även mässan håller till.