Tilltugg!

Frans Strandberg 22:31 16 Dec 2010

Ikväll har jag rövlat omkring alldeles fritt i mitt eget kök. Jag ba botaniserar och tar mig mina egna friheter. De är så lätta att vem som helst klarar av det. Man köper massor av hårt tunnbröd (jaa, det är väldigt old people över det) och riven västerbottenost (*äter verkligen inte någon annan riven ost än den*). Sen så lägger man ut tunnbrödet på en plåt med bakplåtspapper, brer på massor med jävla smör (eller lättmargarin, fast nu är jag ju inte Pernilla Wahlgren eller Charlotte Perrelli), strör ut den rivna västerbottenosten och låter sedan lämplig målsman ställa in plåten i ugnen för tre minuters gräddning. Efter avslutad gräddning tar man ut plåten, klipper sönder tunnbrödet i småbitar (very butch) och hetsäter sedan framför Ladies på Östermalm. Lämplig målsman plockar undan allt skit i köket sålänge. Jag råkade till exempel hälla ut massor av riven ost på golvet, fast det är ju inte mitt problem.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg