Study session

Frans Strandberg 13:14 19 Dec 2010

Jag måste plugga idag. Evolutionen. Ahahahahahaha. Vilket skämt. Jag håller faktiskt med katolska kyrkan i det avseendet. Att Darwin inte borde ha fått finnas. Det hade ju onekligen underlättat tillvaron lite för mig right now.  Jag ba *kan ingenting* som vanligt, men ni vet ju sedan tidigare hur intressant jag tycker det är med djur och hur de knullar och får avkommor, eller speciellt själva krystningsprocessen. Typ hur möss ens ORKAR krysta ut små musbebisar. Det måste ju vara skitjobbigt. Och getter! Stackare.

Provet är imorgon. Jag har inte lyssnat på en enda naturkunskapslektion (läs; jag har suttit och speglat mig själv i ansiktet med min rosa iPhone). Mina förhoppningar inför morgondagen är att ro hem ett stabilt fuck you-VG att visa upp här hemma. Och rent generellt about kursen naturkunskap B as a whole så förväntar jag mig att få MVG. 

Och i övermorgon har jag ju matteprov. Det ser vi fram emot. Jättemycket. Jag borde ju totally klara av att få G. Allt hårt luffarschackslit (fem i rad, kryss eller cirklar i my very own kollegieblock) samtliga mattelektioner sedan vecka 43 borde bringa frukt.

I torsdags natt drömde jag att min mattelärare var transsexuell. Och det kom mjölk ur hans fejkpattar! Jag ba okej? I'm such a feeder.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg