Lite efter, men det känns okej

Frans Strandberg 18:53 30 Dec 2010

Meeeh varför har ingen SAGT något till mig om Twitter? Jag borde ju ha börjat för hur längesen som helst? Jag trodde det skulle vara typ tråkigaste och mest pointless grejen evvöh men blev tvungen att ändra åsikt när jag insåg hur mycket uppmärksamhet det finns att få. Alla attention whores värda namnet borde ha twitter.

Men stressen! Shit vad jobbigt det är. Man sitter på helspänn hela tiden. Och alltså, det är jättesvårt att veta hur ofta man bör statusuppdatera utan att det bara blir jobbigt och drygt och typ "hej jag slutar followa dig nu cuz you're such a spammer". I och för sig så är ju alla på Twitter exakt lika egenkära och självuppfyllda, så det kanske inte spelar någon roll eftersom alla twittrare är självupptagna narcissister?

Är tvungen att bryta ett löfte aswell. Jag orkar inte följa alla som följer mig. Det blev ohållbart. Sorry. Men ni som jag redan har hunnit trycka "follow" på blir kvar of course! Och om ni har roliga presentationer eller är snygga bögar så lovar jag att följa er slaviskt.

Orkar inte ha ett liv utanför internet längre. Det är way too tidskrävande.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg