Jul

Frans Strandberg 14:08 23 Dec 2010

Jag bara orkar verkligen inte anstränga mig med rubriken nu, men firar självfallet jul i Ockelbo i år. Det kungliga alternativet. Men julen är så överskattad. Det är liksom bara en DAG! Sen sitter man där på kvällen lite halvt rastlös och alla paket är öppnade och nej tack jag vill inte ha en till tugga julmat, är det tänkt att man ska gå och lägga sig nu ellör är det kvalitetstid framför "Så som i himmelen" eller något annat som får en att bli alldeles suicid? Och don't start me angående juldagen.

Har absolut ingenting emot det kommersiella angående julen. Det är ju bara trevligt. Det är liksom allt det andra. MYSHETSEN!!!! Liksom, sånadär människor som hellre skulle skjuta sig än ha en plastgran hemma? Såna som gör all julmat SJÄLV? Såna som på fullt allvar tittar på "Jul med Ernst" i annat syfte än personkult och faktiskt vill göra det han gör? Folk är så jävla sjuka i huvudet. Ja jag hatar julen.

Jag vet exakt hur jag skulle vilja fira jul om det var jag som bestämde. Och nej jag vill inte åka utomlands. Jag vill boka en herrgårdsweekend, skita i julklapparna, köpa DVD-boxar och porr för pengarna istället och bara låsa in mig själv och någon annan och ha The Hills-maraton i tre dagar. Få absolut allt serverat, gå ner till matsalen, äta om man har lust men mest bara håna de övriga gästerna i all sin julighet. Gud vilka insane herrgårdscravings jag fick nu, *inget konstigt alls med det när man är 17*.

Jag åker om några timmar. Ämnar inte att ta med mig datorn, *orkar verkligen inte*. Jag kommer hem på annandagen ändå. Och jag har ju min horiga iPhone. Vet ni hur SVÅRT det är att spela fyra i rad och möta sin iPhone???? Jag förlorar hela tiden. Blir skitsur. Jag har döpt min motståndare till Andreas Wijk. För att göra förnedringen total. iPhonen ba "Andreas Wijk wins again".

Fler blogginlägg från Frans Strandberg